Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Felújítás miatt szerdától lezárják a Vachott Sándor utcát

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2022. 04. 27. Hírek Utolsó módosítás: 2022. 05. 16. 12:01

Újabb szakaszon folytatódik az állami kezelésű belterületi utak felújítása Gyöngyösön. A Damjanich és a Petőfi Sándor utca után a Vachott Sándor utca következik. FRISSÍTÉS A CIKK VÉGÉN.

A Vachott Sándor utcában folytatódik a belterületi utak felújítása. Hasonlóan a Petőfi utcában zajló munkálatokhoz, a burkolatfelújítást ezúttal is közműépítés előzi meg, a Heves Megyei Vízmű Zrt. beruházásban május 4-én kezdődnek a munkálatok, emiatt a Vachott Sándor utcát teljes szélességében lezárják az Eszperantó utca és a Deák Ferenc utcai szakaszon. A Gyöngyöspata irányából érkező autósok a Deák Ferenc utca felé kerülhetnek, a Kossuth utca irányából érkezők pedig az Eszperantó – Göncz Árpád utca útvonalon kerülhetik ki a lezárt útszakaszt. A vízműves munkák után az útfelújítás itt folytatódik, és a Vachott Sándor utcai híd teljes felújítására is sor kerül. A hídfelújítás miatt a Vachott Sándor utca várhatóan három hónapig lesz lezárva.

Az útlezárás miatt az autóbuszok is kerülőúton is közlekednek, ahogy arról korábban beszámoltunk.

A Petőfi utca felújítása közben folytatódik, az út a Szent Bertalan-templom és a Korcsolyás Tamás utca közötti szakaszon nem használható, a Korcsolyás utca utáni szakaszon a közigazgatási határig május végén kezdődnek a munkák, félpályás útlezárás mellett.

A következő hónapokban várható munkálatokról ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

FRISS INFORMÁCIÓ: A kivitelező tájékoztatása szerint május 4-én megkezdik a korlátozások kitáblázását, a lezárást azonban csak május 9-én vezetik be.

A témában született egy frissebb cikk új információkkal, olvassa el azt is.

Kiemelt tartalmak