Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Közlekedés

2020. 11. 30. Közlekedés Utolsó módosítás: 2023. 05. 05. 12:00
  • Gyöngyös helyi autóbuszvonalai
  • Budapestről Gyöngyösre a Mátra InterRégióval
  • Mátra24 napijegy
  • Taxi

Gyöngyös helyi autóbuszvonalai

A helyi autóbuszközlekedést Gyöngyösön – hasonlóan a legtöbb hazai városhoz – a Volánbusz Zrt. szolgáltatja. A társaság hálózatoptimalizálással, ütemes közlekedési menetrend bevezetésével, megfelelő csatlakozásokkal, az átszállások optimalizálásával olyan utazási lehetőségek kialakítására törekedett a városban, melyek az eljutási idő tekintetében versenyképesek az egyéni közlekedéssel. A helyi közlekedésbe a társaság az 1 és 1A helyi járatok mellett a helyközi járatokat is bevonta a minél nagyobb rugalmasság érdekében. A részletes menetrendet a Volánbusz Zrt. weboldalán találja, vagy használja a www.menetrendek.hu utazástervezőjét, amely a gyöngyösi helyi közlekedés megállóit is tartalmazza.

Díjszabás:

Budapestről Gyöngyösre a Mátra InterRégióval

Gyöngyösre és a Mátrába a MÁV Budapestről óránként induló Mátra InterRégió vonataival is eljuthat, amelyek a Volánbusz járataival összehangolt menetrendben akár a Mátra24 napijegy megváltásával kínálnak közvetlen összeköttetést a legnépszerűbb mátrai kirándulóhelyekkel. További részletek és menetrend a MÁV Csoport oldalán.

Mátra24 napijegy

A Mátra hegység elérését teszi egyszerűbbé és olcsóbbá a Mátra24 jegy, mellyel a fővárosból vonattal indulva 24 órán át korlátlanul lehet utazni a térségben közlekedő autóbuszokon, felfedezve a táj természeti és kulturális értékeit. A jegy a nyári időszakig hétvégén és ünnepnapokon használható utazásra. További részletekért ide kattintson.

Taxi

Mátra Taxi

Telefon – 37/501-501, 37/313-033, 37/302-222 , 37/313-300

www.matrataxi.com

Facebook – https://www.facebook.com/matrataxiegyesulet