Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft.

2021. 01. 23. Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. Utolsó módosítás: 2023. 03. 28. 16:39

Tevékenység:

A Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. közművelődési megállapodás keretében látja el a Mátra Művelődési Központ, a Gyöngyösi Ifjúsági Tanácsadó és Szolgáltató Iroda (GYITI), valamint a Családi Intézet működtetését. 

A Mátra Művelődési Központ a Ligeti Gizella által tervezett épületben 1978 óta áll Gyöngyösön a művelődés szolgálatában. Színházterme a táncos, zenés és színházi produkciókat fogadja be, ezen kívül a képzőművészet, a költészet, a folklór és a különböző kulturális csoportok működésének folyamatos színtere a művelődési ház egész épülete. Az előcsarnokot Szinte Gábor üvegfestménye díszíti, melyen Gyöngyös történelméből jelennek meg a fontosabb események. Színházterme 468 fő, kamaraterme 200 fő befogadására alkalmas. Az épület ezek mellett hat klubhelyiséggel, balett-teremmel és egyéb kiszolgáló terekkel várja látogatóit. A Mátra Művelődési Központban közel 40 csoport, köztük művelődő közösségek és civil szervezetek dolgoznak nap mint nap.

A GYITI a fiatalok közösséggé kovácsolását, az iskola utáni közös időtöltések színterét biztosítja. A Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. a fiatalok számára létrehozta a Mátra Művelődési Központban a CoolT Club nevű szórakozóhelyet, ahol havi rendszerességgel terveznek klubkoncerteket. A GYITI minden délután 20 óráig várja a valós, és nem a virtuális közösségre vágyó fiatalokat két klubhelyiségében, külön bejáratú mosdóival és konyhájával, valamint közvetlen kijárattal a kertre. Terveik között szerepel, hogy a kerthelyiséget rendezvényekre is hasznosítják, hiszen lehet kertmozi, tekepálya vagy szülinapi partik helyszíne is.

A Családi Intézet a Fő tér 8. szám alatt a hét hat napján végzi az esküvői szertartásokat. Megújult dísztermével a házasulandó párok szolgálatában áll.

A hét öt napján végeznek temetési szertartásokat.

A kft. fontosabb adatai:

Költségvetés: 186 298 709 Ft

Hivatalos információk:

a Társaságot nyilvántartó cégbíróság: Egri Törvényszék Cégbírósága

a cég neve: Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft.

a cég tulajdonosa: Gyöngyös Város Önkormányzata (részesedése: 100%)

a cég székhelye: 3200 Gyöngyös, Barátok tere 3.

a cég telephelye(i): 3200 Gyöngyös, Fő tér 8.

a cég cégjegyzékszáma: 10-09-036829

könyvvizsgáló: Kövesné Jakab Györgyi (MKVK tagszám: 000061)

könyvelő: Vinczúr Könyvelőiroda Kft.

jogi képviselő: dr. Molnár Anett 

Ügyvezető: Nagy Andrea

Elérhetőségek: 

3200 Gyöngyös, Barátok tere 3.

Tel: (+37) 312-281

http://www.gyongyok.com/

e-mail: infogyongyok@gmail.com

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok működésének átláthatóbbá tételéről szóló 2009. évi CXXII. törvény értelmében az alábbi információk kerülnek közzétételre:
Név Tisztség Megbízási díj A megbízási díjon felüli egyéb járandóságok A jogviszony megszűnése esetén járó pénzbeli juttatások Felmentési idő, végkielégítés
Nagy Andrea ügyvezető 715.000.-Ft a Taktv. és az Mt. vezető munkavállalókra irányadó általános szabályai szerint
Túry Klára FB elnök 50.000.-Ft
Dr. Szén Gabriella FB tag 40.000.-Ft
Juhász Edit FB tag 40.000.-Ft