Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Kitüntetettjeink

Gyöngyösi városi és megyei kitüntetésekben, elismerésekben, díjakban részesült kiválóságok. Személyek és közösségek, akik és amelyek a legkülönfélébb területeken öregbítették Gyöngyös méltán jó hírnevét, a művészetektől a sportig, a különféle tudományterületekig.

.

Pro Civitate kitüntetés

A Pro Civitate kitüntetés a gyöngyösi önkormányzat képviselő-testülete által alapított legrangosabb elismerés. A kitüntetés olyan személyeknek és közösségeknek ítélhető oda, akik több éven keresztül kimagasló munkásságukkal, életművükkel hozzájárultak a város hírnevének öregbítéséhez.

.

Gyöngyös Város Közszolgálatáért

A Gyöngyös közszolgálatáért kitüntetés azon köztisztviselőknek adományozható, akik Gyöngyös városban a közszolgálat területén, több éven keresztül kiemelkedő színvonalú munkát végeztek, elnyerve ezzel a város lakosságának közmegbecsülését.

.

Gyöngyös Város Kultúrájáért

Az elismerést azok a magánszemélyek vagy közösségek kaphatják meg, akik több éven keresztül maradandó, kimagasló értékeket teremtettek a város kulturális életében.

.

Gyöngyös Város Érdemes Pedagógusa

A “Gyöngyös Város Érdemes Pedagógusa” elnevezésű kitüntetés azon személyeknek adományozható, akik Gyöngyösön a gyermekek és tanulók fejlődése érdekében hosszú időn át kiemelkedő tevékenységet folytattak.

.

Gyöngyös Város Egészségügyéért

A kitüntetés azon személyeknek adományozható, akik Gyöngyösön az egészségügyi ellátás területén több éven keresztül kiemelkedő munkát végeztek, és ezzel hozzájárultak az ellátás színvonalának emeléséhez.

.

Gyöngyös Város Szociális Ügyéért

A szociális területen kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek elismerésére alapított elismerés.

.

Gyöngyösi fiatalok városi elismerései

Gyöngyösi fiatalok a tudásért”, Gyöngyösi fiatalok a művészetekért”, “Gyöngyösi fiatalok a sportért”, “Gyöngyösi fiatalok a közösségért” címekkel alapított kitüntetéseket az önkormányzat.

.

Sport elismerések

„AZ ÉV SPORTOLÓI”, „AZ ÉV EDZŐJE”, „ÉV NŐI SPORTOLÓJA”, „ÉV FÉRFI SPORTOLÓJA”, „ÉV CSAPATA”, „ÉV SPORTSZAKEMBERE” kitüntetettek.

.

“Heves Megyéért” kitüntető díj

A megye legrangosabb elismerésének gyöngyösi kitüntetettjei.

.

Heves megyei szakmai díjak

A különféle szak- és tudományterületekben kiemelkedő gyöngyösi díjazottak.