ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Gyöngyösi Médiaközpont Nonprofit Kft.

2021. 01. 23. Gyöngyösi Médiaközpont Nonprofit Kft. Utolsó módosítás: 2023. 03. 28. 16:38

Gyöngyösi Városi Televízió

A Gyöngyösi Városi Televíziót az önkormányzat 1994-ben hozta létre azzal a céllal, hogy a csatorna teret adjon az önkormányzat tájékoztatási kötelezettségének, a Gyöngyösön és vonzáskörzetében élők hiteles tájékoztatásával hozzájáruljon a demokrácia fórumrendszerének szélesítéséhez, valamint bemutassa a város és környéke kulturális értékeit. 

A több mint huszonöt éves múltra visszatekintő Gyöngyösi Városi Televízió 1994. november 20-án sugározta első adását. A Gyöngyösi TV napi 24 órában sugározza műsorát, amely nem csak a földfelszíni ingyenes digitális műsorszórás keretén belül nézhető, hanem megtalálható a jelentősebb kábelszolgáltatók kínálatában is. 

A televízió Aktuális című napi hírműsorának első kiadása minden hétköznap 18 óra 20 perckor jelentkezik. A televízió műsorkínálatában a kulturális, közéleti magazinműsorok, könnyed hétvégeindító műsorok, hírösszefoglalók egyaránt szerepelnek. A műsorok visszanézhetők a Gyöngyösi TV YouTube csatornáján is (https://www.youtube.com/user/gyongyostv). 

A Gyöngyösi TV mintegy 76 ezer nézőt ér el, Gyöngyös mellett a következő településeken: Abasár, Atkár, Boconád, Csány, Detk, Domoszló, Ecséd, Gyöngyöshalász, Gyöngyösoroszi, Gyöngyöspata, Gyöngyössolymos, Gyöngyöstarján, Halmajugra, Hatvan, Hort, Jászárokszállás, Jászfényszaru, Karácsond, Kisnána, Markaz, Nagyréde, Pálosvörösmart, Rózsaszentmárton, Szűcsi, Tarnaméra, Tarnaörs, Vámosgyörk, Visonta. 

A Gyöngyösi Városi Televízió a Helyi Televíziók Országos Egyesületének tagja. 

A Gyöngyösi Televízió komplex marketing szolgáltatásokat kínál a térségben működő vállalkozások és önkormányzatok számára.

Mozi

A Gyöngyösi TV Nonprofit Kft. 2006 óta üzemelteti a GyöngyHáz Szórakoztató és Bevásárló Központban található Cinema Bridge mozit. A kéttermes mozi termei a korábbi legendás gyöngyösi filmszínházak nevét viselik, a Szabadság terem 109 fő befogadására alkalmas, a Puskin terem 148 férőhellyel várja a kikapcsolódni és szórakozni vágyókat. 

A mozi büféje helyben készült friss pattogatott kukoricát, nachost, üdítőt és csokoládét kínál a nagyvásznú filmélmény mellé. A mozi termei céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre is bérbe vehetők.

A kft. legfontosabb adatai:

Gyöngyösi Médiaközpont Nonprofit Kft.

Ügyvezető: Szabó Attila

Cégjegyzékszám: 10-09-028674

Adószám: 18574210-2-10

Elérhetőség:

3200 Gyöngyös, Göncz Árpád u. 4.

Tel.: +3637311355

E-mail: gyongyostv@gyongyostv.hu

Web: gyongyostv.hu gyongyosmozi.hu

YouTube: https://www.youtube.com/user/gyongyostv

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok működésének átláthatóbbá tételéről szóló 2009. évi CXXII. törvény értelmében az alábbi információk kerülnek közzétételre:

NévTisztségMegbízási díjA megbízási díjon felüli egyéb járandóságokA jogviszony megszűnése esetén járó pénzbeli juttatásokFelmentési idő, végkielégítés
Szabó Attilaügyvezető660.000.-Ftutazási költségtérítésre és a társaság dolgozóit megillető mértékű cafeteria juttatásra jogosulta Taktv. és az Mt. vezető munkavállalókra irányadó általános szabályai szerint
Jaros János NorbertFB elnök50.000.-Ft
Ruzsin CsabánéFB tag40.000.-Ft
Takács GergőFB tag40.000.-Ft
kiemelt tartalmak