ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Lakossági információk

.

Közlekedés

HELYIJÁRATI MENETRENDEK
2020. november közepétől hétköznapokon három vonalon 46 járat, szombatonként szintén három vonalon 16 helyi járat közlekedik Gyöngyösön. A bejegyzés tartalmazza a részletes menetrendeket, amelyek le is tölthetőek.

.

Parkolás

Gyöngyös területén a parkolók üzemeltetését a Városgondozási Zrt. végzi. A társaság honlapján részletes információk találhatóak, de itt is összefoglaljuk a legfontosabbnak ítélt tudnivalókat. Kérjük, a részletekért tekintse meg a társaság honlapjának vonatkozó részét is.

.

Oktatás

Bemutatjuk az Önkormányzat fenntartásában lévő bölcsődéket és óvodákat, emellett természetesen szerepeltetjük a Gyöngyös területén működő, állami és egyházi fenntartású általános- és középiskolákat, valamint a Kampuszt is.

.

Egészségügy / ügyeletek

Ebben a bejegyzésben áttekinthető módon mutatjuk be az egyes háziorvosi körzetek, az orvosi ügyelet, a fogorvosok és a fogászati ügyelet, a gyógyszertárak és a kórház legfontosabb elérhetőségeit és az ezekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

.

A Védőnői Szolgálat, anyatej és véradás

Az egészségügyi alapellátás körzeteiről szóló 39/2016. (XII. 16.) önkormányzati rendelet 4. sz. melléklete tartalmazza az utcanév (házszám) alapján történő besorolást a 8 védőnői körzetbe.