Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Véglegesek a Vachott Sándor utca lezárásának részletei

2022. 05. 04. Hírek Utolsó módosítás: 2022. 05. 11. 15:01

Az állami kezelésben lévő belterületi utak felújítása miatt újabb útszakaszt zárnak le Gyöngyösön. Mivel a munkálatok jelentősen befolyásolják a város közlekedését, a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., a kivitelező HE-DO Zrt. és az önkormányzat folyamatos egyeztetéseket folytat, amelyek eredményeként mostanra véglegesedett az ütemterv és a lezárás valamennyi részlete.

A Damjanich és a Petőfi utca után a Vachott Sándor utcában folytatódik az állami kezelésben lévő belterületi utak felújítása. A kivitelező május 4-én megkezdte a forgalomtechnikai jelzőtáblák kihelyezését, a Vachott Sándor utcát május 9-én, hétfőn zárják le a forgalom elől.

A lezárás a Szent Bertalan-templom és a Deák Ferenc utca közötti teljes szakaszt érinti, vagyis gépjárművel a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sem lesz megközelíthető. A szülőket ezért arra kérjük, hogy a Huszár utca végén, illetve a zsinagógánál lévő parkolókat vegyék igénybe.

Az egyeztetések során az önkormányzat arra kérte a kivitelezőt, hogy ezzel a szakasszal kezdje a munkákat annak érdekében, hogy az Eszperantó és a Gyöngyöspatak utcák minél előbb használhatók legyenek. Amint ezzel a szakasszal végez a kivitelező, az önkormányzat kétirányúvá teszi a Gyöngyöspatak utca forgalmát, ezzel is segítve a környéken lakókat és közlekedőket.

Az érintett területeken lakók, illetve a közfeladatot ellátó és áruszállító járművek továbbra is behajthatnak a lezárt útszakaszra. A forgalomkorlátozások miatt a Volánbusz járatai kerülőúton közlekednek.

Amennyiben a forgalomtereléssel kapcsolatban kérdése, észrevétele van, kérjük, az alábbi elérhetőségeken jelezze:

  • e-mail cím: panasziroda.gyongyoselkerulo@he-do.hu
  • telefonszám: +36 37/560 090 (hétköznap 8:00-16:00).

Köszönjük a közlekedők türelmét!

Kiemelt tartalmak