Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 08. 09. Karrier | Pályázatok Utolsó módosítás: 2021. 08. 10. 08:10

Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője pályázatot hirdet a Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatósága munkahelyen

szakmai irányító, munkafelügyelő (közérdekű foglalkoztatottak mellé)  

feladatkör betöltésére, megbízási szerződéssel vagy határozott időtartamra szóló munkaviszony keretében. Az álláshely sikeres pályázat esetén elbírálást követően azonnal betölthető, munkaviszony esetén 3 hónap próbaidő kikötése mellett.

A munkavégzés helye: Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal székhelye, telephelye, valamint a munkakör betöltésével és a közérdekű munkavégzéssel összefüggő külső helyszínek.  

A munkakör fő tartalma: Az Önkormányzati Hivatal, valamint az Önkormányzat által irányított, közterületi karbantartási, köztisztasági munkákra kötelezett közérdekű foglalkoztatottak tevékenységének koordinálása, munkaszervezés, a munkavégzéshez szükséges anyagok, eszközök napi szállítása, a munkavégzés helyszíni ellenőrzése, a munkavégzéssel összefüggő adminisztráció ellátása. A munkavégzésre a közérdekű munkavégzésre irányadó jogszabályokban foglaltak alapján, hétközben és hétvégén, előzetes beosztás szerint kerül sor.

Kereseti lehetőség: Garantált bérminimum figyelembe vételével megegyezés szerint.

A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség: középiskolai végzettség.

Egyéb feltétel: büntetlen előélet, magyar állampolgárság, Microsoft Office, internet alapú felhasználások felhasználó szintű ismerete, B kategóriás vezetői engedély.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: gyöngyösi lakóhely, közgazdasági vagy műszaki szakmacsoportba tartozó szakképesítés, azonos vagy hasonló területen szerzett szakmai gyakorlat, elbírálást követő azonnali munkába állás.

Pályázni 2021. augusztus 23. napi határidővel, részletes, fényképpel ellátott, a pályázó szakmai és személyes motivációit, kompetenciáját is tartalmazó részletes szakmai önéletrajz, továbbá a képzettségre és egyéb képesítésekre vonatkozó okiratok másolatának benyújtásával lehet a következő címen:

Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal

Dr. Kozma Katalin Jegyző

3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

A kizárólag elektronikus úton történő jelentkezés érvénytelennek minősül. A 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt legkésőbb a foglalkoztatási döntésig kell benyújtani. A pályázatok elbírálásának tervezett határideje: lejáratot követő 3-5 nap     

Érdeklődni a 37/510-307 telefonszámon, Juhász Katalin városfejlesztési és városüzemeltetési igazgatónál lehet.

Kiemelt tartalmak