ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Kitüntetésre várnak javaslatot

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 08. 27. Hírek

A Gyöngyös Város Szociális Ügyéért díjra vár felterjesztéseket az önkormányzat szeptember 30-ig. Az írásba foglalt felterjesztéseket postai és elektronikus levélben is el lehet juttatni Hiesz György polgármesterhez.

FELHÍVÁS „GYÖNGYÖS VÁROS SZOCIÁLIS ÜGYÉÉRT” KITÜNTETÉS ADOMÁNYOZÁSÁRA

A Gyöngyös Városi Önkormányzat által alapított „GYÖNGYÖS VÁROS SZOCIÁLIS ÜGYÉÉRT” kitüntetés azon személyeknek adományozható, akik a városban a szociális ellátás területén kiemelkedő munkát végeztek, és ezzel hozzájárultak az ellátás színvonalának emeléséhez.

A kitüntetések adományozására indokolással ellátott javaslatot tehet:

•             bármely gyöngyösi választópolgár,

•             a Képviselő-testület bármely bizottsága,

•             a gyöngyösi székhelyű, illetve tevékenységét részben vagy egészben Gyöngyösön kifejtő civil-, vagy gazdálkodó szervezet, valamint alapítvány,

•             a szociális intézmények vezetői és az intézményi érdekképviseletek,

•             a gyöngyösi nemzetiségi önkormányzatok.

A kitüntetésre való felterjesztés határideje: 2021. szeptember 30.

A kitüntetések átadására minden évben a Szociális Munka Napja alkalmából kerül sor. A kitüntetésből évente legfeljebb egy adományozható. A kitüntetéssel oklevél, emlékérem és pénzjutalom jár.

A részletes feltételeket és a kitüntetéssel járó elismerések leírását Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének a helyi kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 7/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete tartalmazza, mely a www.gyongyos.hu honlapon megtalálható.

Az írásba foglalt, indokolással ellátott javaslatokat, melyek tartalmazzák a felterjesztő elérhetőségét, mindkét esetben Hiesz György Polgármesternek címezve lehet benyújtani a Gyöngyös Városi Önkormányzat címén (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) vagy elektronikusan a hiesz.gyorgy@hivatal.gyongyos.hu e-mail címen, a fent megjelölt időpontig.

Borítókép:Gyöngyösi TV

Kiemelt tartalmak