Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Álláspályázat: helyi közútkezelő

2023. 08. 21. Karrier | Pályázatok

Pályázati felhívás

Gyöngyös Város Jegyzője pályázatot hirdet a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatósága munkahelyen helyi közútkezelő álláshely betöltésére, határozatlan időre szóló köztisztviselői jogviszony keretében. Az álláshely elbírálást követően betölthető, 6 hónapos próbaidő alkalmazása mellett.  

A munkakör fő tartalma: a helyi közutak kezelésének szakmai szabályairól szóló 5/2004. (I. 28.) GKM rendeletben, a helyi közútkezelő számára meghatározott feladatok, különös tekintettel a helyi közutakkal, azzal együtt a forgalmi renddel kapcsolatos igazgatási jellegű feladatok, a közutak üzemelte-tése, fenntartása, ellenőrzése, közútkezelői engedélyek kiadása.

A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség: egyetemi vagy főiskolai szintű közlekedésmérnök, vagy egyéb műszaki szakképzettség; műszaki középiskolai végzettség, vagy középiskolai végzettség és műszaki szakképesítés.

Kereseti lehetőség: A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (Kttv.) szerinti besorolással.

Egyéb feltételek: büntetlen előélet, magyar állampolgárság, Microsoft Office és internetes alapú alkalmazások felhasználói szintű ismerete.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: közútkezelői szakképesítés, azonos vagy hasonló területen szerzett szakmai gyakorlat, közigazgatási alap- és/vagy szakvizsga; gyöngyösi vagy Gyöngyös környéki lakóhely.

A pályázó lakhatásának biztosítására önkormányzati bérlakás is igényelhető. 

Az alkalmazás feltétele 3 hónapnál nem régebbi, közszolgálati tevékenységre irányuló hatósági erkölcsi bizonyítvány beszerzése, amelyet legkésőbb a munkáltatói döntésig kell benyújtani.

Pályázni 2023. szeptember 4. napi határidővel, részletes, fényképpel ellátott, a pályázó személyes és szakmai motivációit is tartalmazó szakmai önéletrajz, továbbá a képzettségre és egyéb képesítésekre, referenciákra vonatkozó okiratok másolatának benyújtásával lehet a következő címre:

Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal
Dr. Kozma Katalin Jegyző
3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

A pályázathoz mellékelni kell a pályázó hozzájárulását ahhoz, hogy a pályázat kiírója, valamint a döntéshozatalban részt vevő személyek a pályázó személyes adatait megismerhessék, azt a pályázat elbírálásához szükséges mértékben és időtartamig kezeljék.

A kizárólag elektronikus úton történő jelentkezés érvénytelennek minősül. A pályázatok elbírálásának tervezett határideje: határidő lejártát követő egy hét.   Érdeklődni személyesen, vagy a (37) 510-307 telefonszámon Juhász Katalin városfejlesztési és városüzemeltetési igazgatónál lehet.

Kiemelt tartalmak