Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Álláspályázat: szociális, egészségügyi, intézményi referens

2023. 08. 21. Karrier | Pályázatok

Pályázati felhívás

Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője pályázatot hirdet a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatósága munkahelyen szociális, egészségügyi, intézményi referens álláshely betöltésére, határozatlan időtartamra szóló, köztisztviselői jogviszony keretében. Az álláshely sikeres pályázat esetén azonnal betölthető, legalább 3 hónap próbaidő kikötése mellett.

A munkakör fő tartalma: az Önkormányzat szociálpolitikai, gyermekjóléti, kulturális feladatainak koordinálása, végrehajtása, intézmények szakmai programjának, alapdokumentumainak, ezek módosításának előkészítése, működési feltételek ellenőrzése, önkormányzati egészségügyi feladatellátás koordinálása, kapcsolattartás a szociális, gyermekjóléti, kulturális, egészségügyi feladatellátásban érintett partnerekkel.

Kereseti lehetőség: A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (Kttv) szerinti besorolással.

A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség: felsőoktatásban szerzett orvosi, egészségtudományi, gazdaságtudományi, bölcsészettudományi, hittudományi, társadalomtudományi, közszolgálati, pedagógus, jogi szakképzettség, vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és gazdaságtudományi, közszolgálati, munkaügyi és társadalombiztosítási felsőfokú szakképesítés.

Egyéb feltétel: büntetlen előélet, magyar állampolgárság, Microsoft Office, internet alapú alkalmazások felhasználó szintű ismerete.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: gyöngyösi vagy Gyöngyös környéki lakóhely, közigazgatásban, illetve a munkakör tartalmának megfelelő területen szerzett szakmai tapasztalat, közigazgatási alapvizsga és/vagy szakvizsga.

Pályázni 2023. szeptember 4. napi határidővel, részletes, fényképpel ellátott, a pályázó szakmai és személyes motivációit, kompetenciáját is tartalmazó részletes szakmai önéletrajz, továbbá a képzettségre és egyéb képesítésekre vonatkozó okiratok másolatának benyújtásával lehet a következő címen:

Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal
Dr. Kozma Katalin Jegyző
3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

A pályázathoz mellékelni kell a pályázó hozzájárulását ahhoz, hogy a pályázat kiírója, valamint a döntéshozatalban részt vevő személyek a pályázó személyes adatait megismerhessék, azt a pályázat elbírálásához szükséges mértékben és időtartamig kezeljék.

A kizárólag elektronikus úton történő jelentkezés érvénytelennek minősül. A 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt legkésőbb a foglalkoztatási döntésig kell benyújtani. A pályázatok elbírálásának tervezett határideje: benyújtási határidőt követő egy hét.    

Érdeklődni a 37/510-329 telefonszámon, dr. Horváth Gábor közigazgatási igazgatónál, illetve 37/510-330 telefonszámon dr. Kádas Tibor igazgató-helyettesnél lehet.

Kiemelt tartalmak