Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

A dal a miénk – a Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János Gyöngyösön

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2022. 03. 29. Hírek | Kultúra Utolsó módosítás: 2022. 04. 04. 14:36

Már áprilisban láthatjuk az év koncertjét Gyöngyösön. A Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban a Csík Zenekar Presser Gábor és Karácsony János vendégszereplésével mutatja be A dal a miénk című, LGT-feldolgozásokból álló albumát.

Izgalmas vállalkozásba fogott a Csík Zenekar, még soha nem adott ki olyan lemezt, amely csak feldolgozásokat tartalmazott, ráadásul egy zenekar dalaiból válogatva.

2020-ban megjelent, A dal a miénk című albumukon az LGT kompozícióit muzsikálják abban az erős népzenei motívumokkal átitatott hangzásvilágban, amely annyira jellemző rájuk.

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János most egy országos turné keretében mutatja be a 2020-ban megjelent lemezt.

A közel 120 perces produkció egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja a színpadra az 50 éves LGT dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradicionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.

A koncert az év egyik legnagyobb show-jának ígérkezik Gyöngyösön, és már nem is sokat kell rá várni, hiszen a legendák április 11-én 19 órától lépnek színpadra a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban bepótolva a december 11-ére beharangozott, de elmaradt előadást. A korábban megvásárolt jegyek az új időpontra érvényesek.

Jegyek itt kaphatók.

Kiemelt tartalmak