Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Védelmi intézkedéseket vezetnek be a közösségi házban

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 11. 19. Hírek

A kormányzati szigorításokat megelőzve, több gyöngyösi intézmény után a Magyar Máltai Szeretetszolgálat durandai közösségi háza is úgy döntött, hogy a magyarországi koronavírus-járvány alakulása miatt szigorít az intézménybe való belépés szabályain, amelyet szerdán, egy lakossági fórumon ismertettek.

A durandai közösségi házban így kiemelten figyelnek a maszkviselésre, a kézfertőtlenítő használatára és a távolságtartásra, ezeknek a szabályoknak a betartása nélkül senki sem mehet be a szeretetszolgálat közösségi házába, ahol az intézmény dolgozói is a múlt évben megtanult, higiénés protokoll szerint járnak el.

Krkelics Petra, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat eset menedzsere a Gyöngyösi Tv-nek elmondta, napközben folyamatosan fertőtlenítenek és óránként szellőztetnek. Emellett segítenek a regisztrációban, ha valaki oltást szeretne.

A Máltai Szeretetszolgálat munkatársa arra is felhívta a közösség figyelmét, hogy a koronavírus tovább terjedését meggátolandó a beteg gyermekeket ne engedjék közösségbe.

Kiemelt tartalmak