Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Várják az óvodás korú gyerekeket

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 04. 09. Hírek Utolsó módosítás: 2021. 04. 25. 16:47

Május 10-én és 11-én lehet beíratni a gyöngyösi óvodába a hároméves gyermekeket. A pandémiára való tekintettel idén lehetőség lesz az online beiratkozásra is.

Kedves Szülők!

Nagyon sajnáljuk, hogy az áprilisra tervezett ovinyitogató nyílt napjainkat a kialakult járványügyi helyzet miatt nem tudjuk felkínálni.

Néhány gondolatot szeretnék megosztani Önökkel.

Gyöngyös Város Óvodáit 9 tagóvoda alkotja.

Gyöngyös Város Óvodái Dobó Úti Tagóvodája Dobó u. 2.

Gyöngyös Város Óvodái Epreskert Úti Tagóvodája Epreskert u. 8/1

Gyöngyös Város Óvodái Fecske Úti Tagóvodája Fecske u. 28.

Gyöngyös Város Óvodái Jeruzsálem Úti Tagóvodája Jeruzsálem u. 3.

Gyöngyös Város Óvodái Katona József Úti Tagóvodája Katona J. u.5.

Gyöngyös Város Óvodái Mesevár Tagóvodája Menház u. 33/A

Gyöngyös Város Óvodái Mátrafüredi Tagóvodája Üdülősor 1.

Gyöngyös Város Óvodái Platán Úti Tagóvodája Platán u. 1/2

Gyöngyös Város Óvodái Tündérkert Tagóvodája Visonta u. 2.

Óvodáink családias, szeretettel teli, biztonságot nyújtó környezetben fogadják a gyermekeket. Számunkra legfontosabb a gyermek. Az óvodában dolgozó felnőttek a gyermekek érdekeit szem előtt tartva végzik munkájukat. Az óvodák csoportszobái gyermekbarát bútorokkal van felszerelve és hangulatos dekoráció teszi esztétikussá környezetüket. Udvaraink a gyermekek életkorának megfelelő eszközökkel vannak felszerelve. Minden óvoda rendelkezik tornaszobával. Óvodáink zöld óvoda, madárbarát óvoda címmel rendelkeznek. Az időjárástól függően szívesen kirándulunk, szervezünk erdei óvodát.

Óvodáinkban fogadjuk a különleges bánásmódot igénylő gyermekeket, akiknek a fejlesztésében, felzárkóztatásában az óvodapedagógusok munkáját 2 fő gyógypedagógus és 1 fő pszichológus segíti. Gyermekeink ingyenes úszásoktatáson illetve múzeumpedagógiai foglalkozásokon vesznek részt az önkormányzat támogatásával.

Két óvodánk a megye bázisóvodája címmel rendelkezik. Két óvoda kincses kultúróvoda címet nyerte el. A korszerű étkezést saját konyháról illetve bölcsőde konyhájáról biztosítjuk.

Bővebben olvashatnak az óvodákban folyó szakmai munkáról, ha ellátogatnak a gyöngyösi óvodák honlapjára, és megnyitják Gyöngyös Város Óvodái Pedagógiai programja c. dokumentumot.

Szeretettel várjuk a leendő óvodás gyermekeket és szüleiket!

Molnár Lászlóné
GYVÓ Intézményvezető

Kiemelt tartalmak