Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Újra induló kórházi ellátások

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 08. 12. Hírek

Augusztus 23-tól újra indul a kúraszerű ellátás a Bugát Pál Kórházban.  A kúraszerű ellátásokra kórházunkban egy, a beteggel előre egyeztetett időpontban, várakozás nélkül, a krónikus belgyógyászati osztályon, a Hotel épület 3. emeletén, önálló helyszínen kerül sor.  Az ellátás továbbra is szakorvosi vizsgálathoz és javallathoz kötött. Elsődlegesen az ellátás azon betegek részére indul augusztustól, akiket korábban már előjegyeztek és időponttal is rendelkeztek, de a Covid járvány miatt eddig nem kaphatták meg a kezelést. Őket a kórház munkatársai telefonon megkeresik és az új időpontról egyeztetnek. Az ellátást csak védettségi igazolvánnyal rendelkező páciensek vehetik igénybe.

Szeptember 1-től régi helyén, a Hotel épület 2. emeletén fogadja a betegeket az ápolási osztály és a gasztroenterológiai egység.  Az ápolási osztályra is csak védettségi igazolvánnyal rendelkezőket fogad az intézmény. Az emelt szintű ellátást nyújtó osztály azon páciensek számára nyitott, akik folyamatos ellátást igényelnek, de rendszeres orvosi ellenőrzésre már nem szorulnak, ha otthoni ápolásuk nem megoldható. Az osztályra kerülés feltételeiről Kovács Edit főnővér ad részletes információt a 30/965 73 98 telefonszámon.

Teljes kapacitással áll a betegek rendelkezésére szeptember 1-től a krónikus belgyógyászati osztály és a rehabilitációs elmegyógyászati osztály is.

A kórház vezetésének szándéka, hogy a teljes ellátási paletta a betegek rendelkezésére álljon, a korábban megszokott kapacitással, rövidíthető várakozási időkkel. Természetesen mindezek csak a Covid járvány jelenlegi állapotához mérten teljesíthetők, ezért is fontos, hogy a védettséget minél többen szerezzék meg, oltassák be magukat.

Forrás: Bugát Pál Kórház

Kiemelt tartalmak