Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Újabb szakaszon vált kétirányúvá a Kossuth utca forgalma

2022. 10. 28. Hírek Utolsó módosítás: 2022. 11. 03. 18:03

Újabb szakaszon végeztek a Kossuth Lajos utca felújításával, amely így már a Mátrai út és a Vasút utca között is mindkét irányba járható. Az útszakaszt várhatóan szombat reggel adják át a forgalomnak.

Újabb szakaszon fejeződött be az állami kezelésben lévő belterületi utak felújítása. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásban megvalósuló munkákkal a Kossuth Lajos utca Mátrai út és Vasút utca közötti szakaszán is végeztek a szakemberek, így a forgalom ott is újra kétirányúvá válik szombat reggeltől.

A Kossuth Lajos utca újabb szakaszának megnyitásával ugyanakkor a forgalmi rend is megváltozott. A Berze Nagy János Gimnázium felől közlekedők számára balra kanyarodó sávot alakítottak ki az autóbusz-pályaudvar irányába, így ott a korábbi parkolóhelyek megszűntek. A szakemberek a mai napon befejezik az útburkolati jelek felfestését, valamint visszakapcsolják a jelzőlámpákat.

A Kossuth Lajos utca Szent Bertalan utca Mátrai út és Petőfi Sándor utca közötti szakaszát már szeptember végén megnyitották mindkét irányba a forgalom előtt. A beruházásról itt olvashat bővebben.

Kiemelt tartalmak