ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Már várják a jelentkezéseket a Tesco közösségi pályázatára

2022. 10. 28. Hírek

Tizenkettedik alkalommal indítja el a Tesco ,,Ön választ, mi segítünk” pályázati programját a helyi közösségi kezdeményezések támogatására.

A program eddigi fordulóiban az áruházlánc mintegy 1500 környezetszépítő, oktatási és képesség-fejlesztési, illetve egészséges életmódra ösztönző kezdeményezés megvalósításához járult hozzá. A mostani fordulóban a Tesco további mintegy 180 pályázatot fog támogatni összesen 42 millió forinttal. A legkreatívabb, leginnovatívabb pályázat ezúttal is különdíjban részesül. A jelentkezéseket november 4-ig lehet leadni a www.tesco.hu/kozosseg weboldalon keresztül.

A Tesco szeretne minél többet visszaadni azoknak a közösségeknek, ahol vásárlói és munkatársai élnek, ezért is hívta életre 2016-ban ,,Ön választ, mi segítünk” pályázati programját. Az áruházlánc idén immár 12. alkalommal írta ki a pályázatot, amelyre olyan helyi szervezetek, baráti közösségek, alapítvánnyal nem rendelkező bölcsődék, óvodák és iskolák, továbbá nonprofit kis- és középvállalkozások, társasházak és lakásszövetkezetek jelentkezését várja, akik kezdeményezésükkel a helyi közösség életének fejlődéséhez szeretnének hozzájárulni. Legyen az akár egy közös tér felújítása, állatvédelmi, művészeti, hagyományőrző, edukációs, környezetvédelmi vagy terápiás, esetleg jótékonysági program a rászorulók megsegítésére.

A program tizenkettedik fordulójában a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a Fuvaros utcai közösségi ház felújítására nyert el támogatást.

Kiemelt tartalmak