Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Újra két irányban járható a Kossuth Lajos utca felújított szakasza

2022. 09. 30. Hírek Utolsó módosítás: 2022. 10. 04. 11:36

Befejeződött az útburkolat felújítása a Kossuth Lajos és a Szent Bertalan utca Mátrai út és Petőfi Sándor utca közötti szakaszán. A kivitelező a napokban végzett az útburkolati jelek felfestésével, majd a forgalomkorlátozó táblákat is leszerelték, így a Pamuk-sarok és a Szent Bertalan-templom közötti szakaszon újra két irányba haladhat a forgalom. Az autósoknak azonban továbbra is körültekintően kell közlekedniük, az autóbusz-öblökben ugyanis még folynak a munkálatok.

A város állami kezelésben lévő belterületi útjai – a Petőfi Sándor, a Vachott Sándor, a Damjanich János, a Kossuth Lajos és a Szent Bertalan utca – a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában kapnak új burkolatot a nyugati elkerülő út építéséhez kapcsolódva. Az útfelújítási munkálatok jelenleg a Kossuth Lajos utca Vasút utca felé vezető szakaszán, valamint a Vachott Sándor-Damjanich János-Deák Ferenc utca kereszteződésében zajlanak, ahol körforgalmat alakítanak ki. A forgalomkorlátozás mellett végzett munkálatokkal október végéig várhatóan mindenütt végeznek, a Nagy-patak Vachott Sándor utcai hídja azonban csak a következő évben készül majd el.

Közben a nyugati elkerülő út építése is zajlik, a 3-as számú főút gyöngyöshalászi elágazásában új csomópontot alakítanak ki, emiatt továbbra is forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett szakaszon.

A belterületi utak felújításával kapcsolatban észrevételeiket a következő elérhetőségeken jelezhetik:
panasziroda.gyongyoselkerulo@he-do.hu
37/560-090 (hétköznap 8-16 között)

Következő cikk
Ingatlan eladó
Kiemelt tartalmak