Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Tíz nap múlva kezdődik a szüreti fesztivál

2022. 09. 06. Hírek | Kultúra

Az Apostol, a Wellhello és a Kiscsillag nagykoncertjei mellett számos élmény vár ránk a tíz nap múlva kezdődő Mátrai Szüret Napok és Fehérbor Fesztivál hétvégéjén, amelynek teljes programját közzétették a szervezők a közlekedési rendben várható változásokkal együtt.

Már csak tíz nap van hátra a Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál kezdetéig. Immár a teljes hétvége programja ismert, az esti nagykoncerteket adó Apostol, Wellhello és Kiscsillag mellett számos előadással várják majd a Fő téri nagyszínpadon a fesztiválozókat, akik a hétvége során a legjobb mátrai borokat kóstolhatják majd.

Idén egy külön kis sziget várja a gyerekeket, és a hagyományos Görgényi László Főzőversenyt is megrendezik, amelyre szeptember 9-éig még várják a nevezéseket, a feltételekről, jelentkezésről a Mátra Művelődési Központban Bodonyi Gabriella művelődésszervezőtől, vagy a 70/3429887-es telefonszámon érdeklődhet.

A rendezvény ideje alatt a következő útlezárások lesznek érvényben:

  • A Puky Árpád utcában megszűnik az átjárhatóság és a parkolási lehetőség 16-án (péntek) 17 órától 18-a (vasárnap) éjfélig.
  • A Mátyás király utcából nyíló murvás területen nem lesz lehetőség parkolásra 15-e (csütörtök) reggel 7 órától 18-a (vasárnap) éjfélig.
  • A rendezvény ideje alatt a Móricz Zsigmond utca felső szakasza nem lesz járható, emiatt a Fő tér sem közelíthető meg gépjárművel. A bank épülete elé kanyarodva a Csomor Kálmán vagy a Rózsa utca felé lehet továbbhajtani.

A rendezvénnyel kapcsolatos friss információkért kövesse a Gyöngyösi Fesztiválok Facebook-oldalt.

Kiemelt tartalmak