Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Tapasztalatuk, bölcsességük köszönetet érdemel

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 10. 14. Hírek

Az idősek világnapja alkalmából minden év októberében köszönti a gyöngyösi Idősek Bentlakásos Otthona (IBO) lakóit Hiesz György polgármester.

Az elmúlt évben a covid-világjárvány miatt a személyes találkozás elmaradt, ám az idén, október 14-én sor kerülhetett az ünneplésre. 
Az ünnepi keretek között megrendezett intézményi látogatás alkalmat adott arra, hogy a polgármester az önkormányzat nevében, az intézményvezető társaságában kifejezze tiszteletét azoknak, akik hosszú, munkában eltöltött évek után élik megérdemelt nyugdíjas éveiket az IBO-ban.

A látogatás alkalmával köszöntőjében Hiesz György polgármester kiemelte: az önkormányzat mindent megtesz annak érdekében, hogy az idősek érezzék, a város megbecsüli őket. 

Maka Piroska intézményvezető elmondta: kollégáival az év minden napján arra törekszenek, hogy szebbé tegyék az idős emberek mindennapjait.

Az IBO-látogatást követően a Visonta úti Idős Klubja tagjait is köszöntötte a világnap alkalmából a városvezető, aki egyik intézménybe sem érkezett üres kézzel: orchideával és az idei év Polgármester Borával köszöntötte az ünnepelteket.

Az IBO rendezvényén Kévés Tamás alpolgármester, az idősek klubjában pedig dr. Végh Attila önkormányzati képviselő mondott pohárköszöntőt. Mindketten hangsúlyozták: a covid-járvány felforgatta mindannyiunk életét, ám ettől függetlenül nagyon fontos, hogy kifejezzük tiszteletünket azok iránt az idős emberek iránt, akik tapasztalatukkal, bölcsességükkel segítenek bennünket.

Az időseket mindkét helyszínen Báder Ernő, Príma díjas előadóművész prímás, Heves Megye Kulturális Nagykövete és zenekarának szórakoztatta.

Kiemelt tartalmak