Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

TÁJÉKOZTATÁS: Kérhető a 3. oltás, nincs szükség antitest vizsgálatra

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 08. 30. Hírek

Miután a kormány biztosítja a 3. védőoltást a két oltással rendelkezők részére, így nincs szükség az antitest vizsgálatra. Mint ismert korábban a gyöngyösi képviselő-testület úgy döntött, amennyiben a kormány nem biztosítja a 3. oltás lehetőségét, úgy átvállalja a 65 év felettiek tesztelését, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szervezetük két oltást követően termel-e elég antitestet.

Azok, akik igényt tartanak a 3. oltásra az eeszt.gov.hu felületen tudnak időpontot foglalni. Az online időpontfoglaló elérhetősége: https://www.eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas

A gyöngyösi A Bugát Pál Kórházban augusztus 9-től van lehetőség az oltás 3. dózisának beadására.      

A gyöngyösi kórházban az oltópontok munkarendje:

Hétfőn 8-16 óráig

Kedden és szerdán 11-19 óráig

Csütörtökön és pénteken 7-15 óráig

Szombaton, vasárnap és ünnepnapon 8-13 óráig

A harmadik oltás beadása ajánlott az időseknek, a krónikus betegségben szenvedőknek, és a legyengült immunrendszerű betegeknek annak érdekében, hogy megerősítsék védettségüket a delta vírusvariánssal szemben is.

Kérik, hogy a harmadik oltásra is vigye magával a kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot:

https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/hozzajarulo_nyilatkozat_3._oltashoz.pdf

Kérik az oltásra érkezőket, hogy pontosan és kizárólag a lefoglalt időpontban érkezzen az oltópontra! Az oltásra vigye magával a TAJ-kártyáját, a személyi igazolványát, a kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, az előző oltásainak igazolását, valamint, lehetőség szerint, a kinyomtatott visszaigazolást az időpontfoglalásról.

Kiemelt tartalmak