Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Segít a koronavírus elleni oltás regisztrációjában a gyöngyösi önkormányzat

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 03. 29. Covid-19 Utolsó módosítás: 2021. 04. 20. 12:52

A tapasztalatok alapján sokaknak problémát jelent online bejelentkezni a koronavírus elleni védőoltásra, ezért a gyöngyösi önkormányzat munkatársai április 1-jétől segítséget nyújtanak mindazoknak, akik erre igényt tartanak.

Magyarországon a koronavírus elleni védőoltás ingyenes és önkéntes, így regisztrálni szükséges ahhoz, hogy valaki megkapja.

Akik szeretnének regisztrálni a koronavírus elleni oltásra, azonban számítógép és egyéb infokommunikációs eszköz hiányában, vagy bármely más okból ezt nem tudják megtenni, előzetes időpontegyeztetés után személyesen megtehetik ez a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalban.

Az adatrögzítéshez szükséges időpont-egyeztetésre a 06/30/229 50 43-as telefonszámon van lehetőség munkaidőben.

Ezt követően a megadott időpontban, hétfőtől péntekig 8-11 óra között – biztonságos környezetben – a városháza ügyfélirodáján a hivatal munkatársai rögzítik a jelentkező regisztrációhoz szükséges adatait.

A jelentkezéshez személyi igazolványra, TAJ kártyára, lakcímet igazoló kártyára van szükség, valamint a jelentkezőnek meg kell adni a telefonszámát is.

A személyes adatok mellett e-mail címmel nem kell rendelkeznie a jelentkezőnek.

A kitöltött formanyomtatványt postán küldi el az önkormányzat az oltási központba.

A regisztráció ideje alatt munkatársaink fokozottan ügyelnek a járványügyi előírások és az egészségügyi szabályok betartására.

Kiemelt tartalmak