Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés
Home Eseménynaptár Jótékonysági sportbál

dátum

2023. febr. 25. - szombat
Expired!

időpont

18:00

Jótékonysági sportbál

Jótékonysági sportbált rendeznek 2023. február 25-én a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban.

A helyi sportélet néhány szereplőjének kezdeményezésére, a régi sportbálok hagyományait felélesztve hosszú idő után újra megrendezik Gyöngyösön a városi sportbált, amelyre nem csak sportolókat, hanem minden sportkedvelőt várnak.

A kezdeményezést az önkormányzat is felkarolta, és a bálon adja majd át az év legjobb gyöngyösi sportolóinak járó kitüntetéseket, az est fővédnöki tisztét pedig Hiesz György polgármester látja el.
A bál jótékonysági célokat szolgál, bevételével az Év Férfi Sportolója díjjal kitüntetett Dumity Richárdot támogatják.

A jótékonysági sportbál vacsoráját a Kékes étterem biztosítja, a résztvevők szórakoztatásáról pedig Bereczki Zoltán, a Batacuda karneváli show, valamint Csirmaz András bűvész show-ja gondoskodik. A zenét az EnterBand Partyzenekar szolgáltatja.

A gyöngyösi jótékonysági sportbálra a belépő 12 500 forintba kerül, a jegy árából 2 500 forint az est jótékonysági céljait szolgálja, a belépő pedig egyúttal tombolaszelvényként is szolgál, annak sorszámával vesz majd részt a sorsoláson.

Belépők a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között, illetve sportesemények idején a csarnok büféjében válthatók.

The event is finished.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.