ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Pályázati felhívás

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 08. 10. Karrier | Pályázatok Utolsó módosítás: 2021. 08. 16. 12:41

Gyöngyös Város Jegyzője pályázatot hirdet a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Pénzügyi és Költségvetési Igazgatóság munkahelyen

pénzügyi és költségvetési igazgatóhelyettes

álláshely betöltésére, határozatlan időre szóló köztisztviselői jogviszony keretében. Az álláshely elbírálást követően, várhatóan 2021. szeptember hónaptól, 6 hónapos próbaidő alkalmazása mellett tölthető be.

A munkakör fő tartalma: pénzügyi igazgató általános helyettesítése; önállóan: önkormányzati gazdálkodás pénzügyi feladatainak irányítása, Költségvetési és Kincstári Csoport irányítása, önkormányzati beszámolók, bevallások, pénzforgalmi és mérlegjelentések, adatszolgáltatások előkészítésének felügyelete, pénz- és vagyongazdálkodás, számviteli-pénzügyi feladatok ellátása, szerződések, bizonylatok pénzügyi kontrollja, belső pénzügyi, gazdálkodási szabályozók előkészítése.

A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség: egyetemi vagy főiskolai szintű közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség és pénzügyi, számviteli felsőfokú szakképesítés.

Kereseti lehetőség: A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (Kttv.) szerinti besorolással.

Egyéb feltételek: büntetlen előélet, magyar állampolgárság, Microsoft Office és internetes alapú alkalmazások felhasználói szintű ismerete.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: azonos vagy hasonló területen szerzett szakmai gyakorlat; mérlegképes könyvelői képesítés és gyakorlat; vezetői gyakorlat; ASP rendszer ismerete; közigazgatási alap- és/vagy szakvizsga; gyöngyösi lakóhely.

Az alkalmazás feltétele 3 hónapnál nem régebbi, közszolgálati tevékenységre irányuló hatósági erkölcsi bizonyítvány beszerzése, amelyet legkésőbb a munkáltatói döntésig kell benyújtani.

Pályázni 2021. augusztus 23. napi határidővel, részletes, fényképpel ellátott, a pályázó személyes és szakmai motivációit is tartalmazó szakmai önéletrajz, továbbá a képzettségre és egyéb képesítésekre, referenciákra vonatkozó okiratok másolatának benyújtásával lehet a következő címre:

Gyöngyös Város Polgármesteri Hivatal

Dr. Kozma Katalin Jegyző

3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

A pályázathoz mellékelni kell a pályázó hozzájárulását ahhoz, hogy a pályázat kiírója, valamint a döntéshozatalban részt vevő személyek a pályázó személyes adatait megismerhessék, azt a pályázat elbírálásához szükséges mértékben és időtartamig kezeljék.

A kizárólag elektronikus úton történő jelentkezés érvénytelennek minősül. A pályázatok elbírálásának tervezett határideje: határidő lejártát követő egy hét.  

Érdeklődni személyesen, vagy (37) 510-324 telefonszámon Kovács Róbert pénzügyi és költségvetési   igazgatónál lehet.

Kiemelt tartalmak