Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Óriási volt az érdeklődés a gyöngyösi jégpálya iránt

2023. 01. 17. Hírek Utolsó módosítás: 2023. 01. 19. 18:47

A valamivel több mint egyhónapos nyitvatartás alatt összesen 12 ezer látogatót vonzott a gyöngyösi jégpálya a strandon, amely a korcsolyaszezon után ismét az úszókat szolgálja.

Óriási népszerűsége volt az idei szezonban a gyöngyösi jégpályának, amelyet az önkormányzati tulajdonú Gyöngyösi Sportfólió Kft. – ahogy 2016 óta minden évben – most is a Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand területén állított fel. A 600 négyzetméteres fedett műjégpálya jegét tavaly november közepén kezdték el hizlalni, majd december 2-ától egészen január 8-áig várta a korcsolyázókat.

A szezon óriási érdeklődés mellett zajlott, ami részben annak is köszönhető, hogy a környező városokban ebben a szezonban nem építettek pályát, így például Egerből, Hatvanból vagy a Jászságból is sokan jöttek Gyöngyösre korcsolyázni. A valamivel több mint egyhónapos szezon során összesen 12 ezer jegyet váltottak a pályára, ami korcsolyakölcsönzővel és -élezővel, valamint büfével várta a látogatókat. A szezon során négy alkalommal szerveztek jégdiszkót, melyek mindannyiszor telt házzal zajlottak.

A január elsejétől drasztikusan megemelkedett energiadíjak, valamint az enyhe időjárás miatt a pálya a téli szünet végével, vagyis január 8-án bezárt, a strand immár ismét az úszókat szolgálja, a szokásos téli karbantartás után az úszó- és oktatómedence mellett az élménymedence is várja a látogatókat.

Kiemelt tartalmak