Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Nem lép életbe a december 11-étől tervezett autóbuszmenetrend-változás

2022. 12. 06. Hírek Utolsó módosítás: 2022. 12. 12. 06:22

A lakossági és önkormányzati észrevételek miatt nem lépnek életbe a december 11-én bevezetni tervezett autóbusz-menetrendi változások a Budapest – Hatvan vasútvonal térségében.

A Volánbusz Zrt. kedd délután arról tájékoztatta az önkormányzatot, hogy az ellátásért felelős Építési és Közlekedési Minisztérium döntése értelmében a 80a Budapest – Hatvan elővárosi vasútvonal térségét érintően 2022. december 11-i bevezetési időpontú, korábbi tájékoztatásukban szereplő autóbusz-menetrendi változások a jelentős számú lakossági és önkormányzati észrevételre való tekintettel nem lépnek életbe. Ennek megfelelően 2022. december 11-étől a jelenleg érvényben lévőhöz képest nem történik változás az érintett autóbusz-vonalak menetrendjében.

Levelében a társaság úgy fogalmaz: egy esetleges későbbi időpontban életbe lépő változáshoz kapcsolódóan az új közlekedési rendet a korábbi gyakorlatnak megfelelően, előzetesen egyeztetni fogjuk az érintett települések önkormányzataival is.

A változások frissítését az utastájékoztatási felületeinken haladéktalanul megkezdik – zárta közleményét a Volánbusz Zrt.

Kiemelt tartalmak