ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Munkahelyteremtő beruházás zajlik Gyöngyösön

2022. 01. 25. Hírek

Csaknem 690 millió forintos beruházással új ipari területet alakít ki Gyöngyös önkormányzata a településtől délkeleti irányban fekvő ipari övezetben. A beruházás jelentősen hozzájárul a város és a térség további gazdasági fejlődéséhez, továbbá vonzerőt jelenthet újabb vállalkozásokat betelepüléséhez.

A 2021 nyarán indult beruházással Gyöngyösön egy új ipari terület létesül. A kivitelezés már folyamatban van, jelenleg mintegy 75 százalékos készültségi szinten áll. Épül az ipari területek elérhetőségét biztosító út, amely az ipari terület ingatlanjait köti majd össze a Karácsondi úttal. Az úthoz készül majd egy kamionforduló, valamint a Karácsondi útra útcsatlakozás, továbbá az út mentén teljes hosszban aszfaltburkolatú járda is épül. A projekt részeként megoldották a terület vízelvezetését.

Az ipari területen kiépítik a közműveket is. Megtörténik az ivóvízvezeték-hálózat kialakítása, a szennyvízelvezetés, a terület ellátásához szükséges gázalapvezeték és az elektromos hálózat teljes korszerűsítése a közvilágítás kiépítésével együtt.

Kiemelt tartalmak