Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Minden nap látogathatók a betegek a kórházban

2022. 06. 14. Hírek

Változott a látogatási rend a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban, ahol minden nap van lehetőség a hozzátartozók meglátogatására a következő szabályok betartásával.

Egy beteghez az adott látogatási időben legfeljebb két látogató mehet be, személyenként maximum 30 perces időtartamra, vagy egy látogató esetében 60 perces időtartamra.

Amennyiben a beteg állapota megengedi, a látogatást nem a betegszobában, hanem az osztály előterében kell megtenni.

Ha a beteg állapota megengedi, az időjárás függvényében lehetőség szerint a szabadtéren történjen a látogatás. Ennek helyszíne a hotel diagnosztikai épület főbejárata előtti tér. Ez esetben egyszerre két látogatót fogadhat a beteg, egy óra időtartamig.

A látogatók az új szakrendelő bejáratán érkezhetnek, itt a portaszolgálattal közölni kell annak a betegnek a nevét, akihez érkeznek.

A maszk viselése a kórház egész területén kötelező. Beléptetéskor a látogatók számára a kézfertőtlenítő és a testhőmérő használata elkerülhetetlen.

A Covid-19 fertőzés miatt kezelt betegek továbbra sem látogathatók. Részükre csomag eljuttatására hétfő, szerda és pénteki napokon, 14 és 15 óra között van lehetőség.

Az úgynevezett „apás szülések” esetében a szülő anya kísérője az apa vagy az általa választott más, az ellátásban aktívan részt nem vevő személy lehet. Ezen személy nem minősül látogatónak, rá a szülés ideje alatt a kísérőkre vonatkozó szabályok érvényesek. Részére covid gyorsteszt végzése kötelező.

A császármetszés időtartama alatt a műtő légterében a szülő anya kísérője nem lehet jelen.

A betegeket szerda kivételével minden nap 14 és 15 óra között, szerdán pedig 16 és 17 óra között látogathatják a hozzátartozók.

Kiemelt tartalmak