ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Megszépülve várják a gyerekeket az óvodák

2022. 08. 26. Hírek Utolsó módosítás: 2022. 09. 05. 11:23

A jövő héten kinyitják kapuikat a gyöngyösi óvodák, amelyek megszépülve várják a 190 kiscsoportost, akik most kezdik meg óvodás éveiket.

Megszépülve várják a gyerekeket a gyöngyösi óvodák. A nyár során a kilenc tagintézmény felváltva, öt héten át tartott zárva, ez idő alatt pedig a Városgondozási Zrt. munkatársai valamennyi óvodában elvégezték a nyáron szokásos karbantartási munkákat, felújították a padlóburkolatokat, tisztasági festést végeztek, az udvaron ellátták a zöldmunkákat és felújították a játékokat.

Molnár Lászlóné, a Gyöngyös Város Óvodái intézményvezetője a Gyöngyösi TV Gyöngyös Ma című műsorában azt mondta: helyet tudtak biztosítani nyáron minden gyermeknek, akiknek a szülei ezt igényelték, a jövő héttől pedig újra valamennyi intézmény várja az óvodásokat, köztük a 190 kiscsoportost, akik most fogják először átlépni az ovi küszöbét.

Az óvónők már szervezik az első rendezvényeket, a szüretről minden intézményben megemlékeznek majd – hangzott el a beszélgetésben, amelyet itt visszanézhet.

Kiemelt tartalmak