Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Megfelelő a vízminőség, így napokon belül több medence is használható lesz

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 05. 05. Hírek Utolsó módosítás: 2021. 05. 06. 14:10

Zöld utat kaptak a gyöngyösi strand azon medencéi, amelyek eddig nem voltak feltöltve. A vártnál hamarabb érkeztek meg a hatósági vízmintavételezés eredményei, így várhatóan napokon belül használhatók lesznek a fedett gyermekmedencék is. Már csak a jakuzzi és a külső, 50 méteres medence vizének eredményét várja az üzemeltető Gyöngyösi Sportfólió Kft.

A cég ügyvezetője a Gyöngyösi TV-nek elmondta, egyre többen lesznek védettek, és reméli, ezzel együtt egyre több szolgáltatást biztosíthatnak egyre több ember számára. Juhász Péter hozzátette, elsősorban arra készülnek, hogy a nyáron olyan programokat tudjanak tartani a strandon, ami általában megszokott, tehát lesz strandröplabda-bajnokság, strandfoci-bajnokság, esetleg úszótábor, különböző sporttáborok. Emellett új, tíz és harminc alkalmas bérletekkel és kártyás beléptetőrendszerrel bővítik a szolgáltatást.

A miniszterelnök pénteken jelentette be, hogy miután a beoltottak száma elérte a 4 milliót, védettségi igazolvánnyal újra lehet látogatni többek között a szabadidős és kulturális létesítményeket.

Kiemelt tartalmak