ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Lakossági és partneri felhívás

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!

A településrendezési eszközök módosítása munkaközi szakaszához.

Ezúton tájékoztatom a lakosságot és az érintett Partnereket, hogy a Gyöngyöshalász községtől átcsatolt területekre vonatkozóan, illetve a Gábor Dénes utca keleti irányú meghosszabbítása érdekében az Önkormányzat elindította a településrendezési eszközök módosítási folyamatát.

A rendezési terv módosítással érintettek az átcsatolt 0295-0309 hrsz-ú földrészletek, illetve a közlekedési terület kapcsán a 0249/34, 11451 és 0252 hrsz-ú földrészletek. A módosítás tervezete elkészült, dokumentumai megtekinthetők az alábbi honlapon:

A dokumentumok véleményezéséhez, a nyilvánosság biztosítása érdekében az Önkormányzat partnerségi egyeztetést hirdet meg a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendeletnek megfelelően.

Az egyeztetés lebonyolítása a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló jogszabály szerint történik, mely alapján a tájékoztatásra, véleménynyilvánításra, egyeztetésre, valamint a lakossági fórumra elektronikus úton kerül sor.

A módosítás-tervezettel kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket, javaslataikat 2021. június 20-ig e-mailben eljuttatva a nemeti.laszlo@gyongyosph.hu címre várjuk.

Hiesz György s.k.

polgármester

Kiemelt tartalmak