Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Jurassic World: Világuralom a Cinema Bridge-ben

2022. 06. 08. Hírek | Színes

Majd’ 30 évvel ezelőtt, 1993-ban mutatták be a Jurassic Parkot, amely minden idők egyik legsikeresebb filmje lett, számos rekordot megdöntött, és a mai napig tömegek rajonganak érte. A film trilógiává bővült, majd 2015-ben a Jurassic World-del visszahozták a dínókat a mozivászonra, most pedig, három évtizeddel az első film bemutatója után a Jurassic World-széria is trilógiává bővül, és az őshüllők a gyöngyösi Cinema Bridge-be is visszatérnek.

A Jurassic World rendezője, Colin Trevorrow új filmje, a Világuralom négy évvel azután játszódik, hogy a Nublar-sziget elpusztult. A dinoszauruszok most már világszerte az emberek között élnek – és vadásznak. Ez a törékeny egyensúly átformálja a jövőt és egyszer s mindenkorra meghatározza, hogy az emberi lények maradnak-e a fő ragadozók a bolygón, melyen most a történelem legfélelmetesebb teremtményeivel kell osztozniuk.

Idén nyáron tanúi lehetünk az eddig 5 milliárd dollárt hozó Jurassic-korszak nagyszabású lezárásának, melyben a két generáció most először egyesül. Chris Pratthez és Bryce Dallas Howardhoz csatlakozik az Oscar-díjas Laura Dern, Jeff Goldblum és Sam Neill a Jurassic World: Világuralomban, ebben a merész, időszerű és lélegzetelállító kalandban, mely felöleli az egész világot, eddig sosem látott dinoszauruszokkal, nyaktörő akciókkal, és elképesztő, új vizuális effektekkel.

A Jurrasic World: Világuralom június 9-étől látható a Cinema Bridge moziban, ahol továbbra is játsszák az év másik nagydurranását, a Top Gun: Mavericket. Vegye meg a jegyét online, és kerülje el a sorbanállást a kasszánál!

Kiemelt tartalmak