Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Jelentősen nőtt a lakosság bizalma

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 09. 01. Hírek

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság és a Gyöngyösi Városrendészet még márciusban döntött úgy, hogy az évek óta csak papíron létező együttműködési megállapodást életre kelti és kiszélesíti. Ennek köszönhetően valósult meg az elmúlt időszakban a két szervezet közös járőrözése.

A nyári hónapokban hetente 68 óra közös szolgálatot láttak el, ami kimagasló szám és amely erősítette az itt élők szubjektív biztonságérzetét. Ferenczy Dániel, a városrendészet igazgatója a Gyöngyösi TV Fórum című műsorában elmondta, napi szintű kapcsolatot ápolnak a rendőrséggel és a polgárőrséggel. A három szervezet szoros együttműködésének köszönhetően hatékonyabban történik a feladatellátás.

Az igazgató kiemelte azt is, hogy a 2020-ban bevezetett járőrszámukra csak júliusban 122 bejelentést kaptak, ami bizonyítja, hogy a városlakók egyre nagyobb bizalommal fordulnak a Városrendészethez és üdvözlik a közös szolgálatot.

Ferenczy Dániel a jövő kapcsán elárulta, hogy lehetőség lesz a rendészek továbbképzésére, melynek révén mezőőri feladatokat is el tudnak majd látni, ezzel a külterületi felderítések száma is jelentősen javulhat.

Amennyiben jogellenes cselekményt észlel hívja a 112-es segélyhívót vagy a Gyöngyösi Városrendészet járőrszámát: +3670-866-9555

Borítókép: Gyöngyösi TV

Kiemelt tartalmak