Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Idén is díjazták Gyöngyös városmarketing-tevékenységét

2023. 09. 15. Hírek Utolsó módosítás: 2023. 09. 27. 14:17

Újabb rangos elismerésekkel gazdagodott Gyöngyös: a város marketingtevékenységét a harmadik egymást követő évben díjazta a Magyar Marketing Szövetség.

A Magyar Marketing Szövetség, valamint a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete kilencedik alkalommal hirdette meg a Városmarketing Gyémánt díj pályázatot, amellyel a példaértékű marketingmegoldásokat ismerik el. Gyöngyös évek óta sikeresen szerepel a pályázaton: 2022-ben négy, 2021-ben öt gyémánt díjjal ismerték el a város marketingtevékenységét, és az idei díjátadóról sem tértek haza üres kézzel a város képviselői.

Gyöngyös 2023-ban három pályázatot nyújtott be, és mindhárom kivívta a rangos szakmai zsűri elismerését. Rendezvény kategóriában a Mátrai Bornapok mellett a CoolTér Piknik koncertsorozata, marketingkommunikációs megoldások és tartalom kategóriában pedig a Gyöngyösi Médiaközpont turisztikai magazinja, a Mátra Magazin is megkapta a gyémánt díjat.

Az elismeréseket szeptember 14-én, a Várkert Bazárban rendezett Marketing Summit 2023 konferencián adták át. A díjakat Kárpáti István alpolgármester, Szabó Attila, a Gyöngyösi Médiaközpont ügyvezetője és Válik István, a Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. rendezvényszervezője vette át.

Kiemelt tartalmak