ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Év embere: szavazzon a gyöngyösiekre!

2022. 01. 10. Hírek Utolsó módosítás: 2022. 01. 28. 11:56

Idén is több gyöngyösi szakemberre lehet szavazni a Heves Megyei Hírlap által szervezett Év embere szavazáson. A jelöltek közül az olvasók választhatják ki a közönségdíjast.

A jelöltek mezőnye rendkívül vegyes, köztük több gyöngyösön élő és tevékenykedő, vagy a városból elszármazott jelölt található. Között van Tóth Krisztina, a Black Jam Sportegyesület Hip-Hop Tánciskola vezetője is, aki több mint húsz éve tanítja a fiatalokat a modern tánc szeretetére. Az iskola tavaly vette át a Gyöngyös Város Kultúrájáért díjat.
A jelöltek között szerepel egészségügy kategóriában dr. Watti Rézan, aki jelenleg a zalaegerszegi megyei kórház szívsebészjelöltje. A fiatal gyöngyösi orvos 2020-ban a házipatika.com Egészséghősök szavazásán a szakmai kategória közönségdíjasa lett. Ötletgazdája és megszervezője a Fiatalok az Egészséges Jövőért országos vetélkedőnek, mindemellett a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban is gyógyító munkát végez.

Voksolhatnak Nagy Réka gyöngyösi jótékonysági sportolóra is, aki tavaly a daganatos és krónikusan beteg, valamint a diabétesszel élő gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábornak segített a Karitatív Kerekezés elnevezésű akciójával.

A jelöltek között szerepel Weisz Péter, a gyöngyösi Bugát Pál Kórház főigazgatója, Molnár Tamás, a Berze Nagy János Gimnázium biológia-kémia-környezetvédelem szakos tanára, aki tavaly kapta meg a Gyöngyös Város Érdemes Pedagógusa kitüntetést a tanulók fejlődéséért hosszú időn át végzett kiemelkedő munkájáért.

Gyöngyösiként szavazhatnak Maka Piroska szociálpedagógusra, a gyöngyösi Kistérségi Humán Szolgáltató Központ igazgatójára, aki tavaly vehette át a megyei közgyűléstől a Heves megyéért kitüntetést.

A jelöltek között szerepel dr. Novák Tamás matematikus, részecskekutató, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campusának docense, aki számos korábbi szakmai elismerés után tavaly Heves megye Prima díját érdemelte ki.

Szintén az Év embere elismerés várományosa dr. Assani Omar, a gyöngyösi Bugát Pál Kórház orvosigazgatója, aki az elmúlt évben vehette át több évtizedes kiemelkedő munkája elismeréséül a Pro Sanitate-díjat.

Szavazni a közönségdíjasra a hírportál oldalán vagy postai úton a napilapban található szelvény visszaküldésével lehet január 21-ig.

Kiemelt tartalmak