Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Egyirányúvá válik a Kossuth utca egy része

2022. 07. 14. Hírek Utolsó módosítás: 2022. 07. 21. 11:17

A Kossuth Lajos utcában folytatódik a belterületi útfelújítások második üteme. A szakemberek félpályás útlezárás mellett dolgoznak majd, a forgalom egy irányba haladhat a 24-es főút és a Petőfi Sándor utca közötti szakaszon.

Újabb útszakaszon kezdődnek burkolatfelújítási munkák a városban. A Nemzeti Infrastruktúra Zrt. beruházásban zajló belterületi útfelújítás második üteme a Kossuth utcában folytatódik. A kivitelező megkezdte a forgalomtechnikai terv szerint a jelzőtáblák kihelyezését, ezt követően július 15-étől egyirányúvá válik a forgalom a Kossuth Lajos utcában, ahol félpályás útlezárás mellett dolgoznak majd a szakemberek. A forgalmat a 24-es út felől a Petőfi Sándor utca felé engedik. A Petőfi utca már teljes szélességében járható.

FRISSÍTÉS! A Kossuth Lajos utca a vasútállomás irányába is egyirányúvá válik a Vasút utcáig tartó szakaszon.

Július 15-én, pénteken délután megnyitják az utat a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és a híd közötti szakaszon, ami jelentősen enyhít majd a forgalmi helyzeten. Az önkormányzat a közlekedés megkönnyítése érdekében korábban kétirányúvá tette a Gyöngyöspatak utcát az iskola mögötti szakaszon.

A szakemberek a hónap végéig dolgoznak a Damjanich János utca Deák Ferenc és Kálvária utca közötti szakaszán, a Deák Ferenc utcai kereszteződésben körforgalmat is kialakítanak.

Munkavégzés zajlik jelenleg a Vasút utcában is, a Kossuth Lajos utca és a vasútállomás közötti szakaszon, várhatóan itt is a hónap végén végeznek, majd a Kossuth utca 24-es főút és a Vasút utca közötti szakasza következik.

A lezárt szakaszokra a helyben lakók, a közfeladatot ellátó (mentők, tűzoltók, rendőrség), valamint az áruszállítást végző járművek hajthatnak be.

A kivitelezéssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken jelezhetik észrevételeiket:

További információ: www.facebook.com/nifzrt

Jövő héten ténylegesen is megkezdődik a nyugati elkerülő út építése is, erről itt írtunk bővebben.

Kérjük, hogy ne megszokásból közlekedjenek, hanem figyeljék a közlekedési táblákat, forgalomterelési jelzéseket!

Kiemelt tartalmak