ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Kézilabda: megkezdték a felkészülést

2022. 07. 15. Hírek

Megkezdte a felkészülést a 2022/2023-as szezonra a HE-DO B. Braun Gyöngyös élvonalbeli férfikézilabda-csapata. A farkasokra hét héten át tartó munka vár, az első hét ismerkedéssel és állapotfelméréssel telik.

Július 13-án találkozott először a HE-DO B. Braun Gyöngyös új kerete a Dr. Fejes András Sportcsarnokban – adta hírül a Gyöngyösi Kézilabda Klub hivatalos weboldala. Mint írják, az alaposan megújult együttes nyolc új játékossal és új vezetőedzővel készül a következő szezonra, ezért a munka ismerkedéssel kezdődött. A felkészülés érdemi része jövő hétfőn veszi kezdetét, az első héten az ismerkedésre és az állapotfelmérésre helyezi a hangsúlyt a szakmai stáb az erőnléti edzőként a csapathoz visszatérő Németh Tamás iránymutatásai mellett.

A szeptember elején esedékes bajnoki rajtig összesen hét edzőmérkőzés vár a farkasfalkára, az első erőpróba a Tatabánya ellen lesz, majd a Budakalász, a Balatonfüred, a Cegléd, a Szeged és a PLER ellen vívnak felkészülési mérkőzést. A bajnokságot az élvonalba visszatérő Cegléd ellen kezdi a gyöngyösi farkasfalka.

Dr. Bíró Balázzsal, az NB I.-es gyöngyösi kézilabdacsapat új vezetőedzőjével a Gyöngyösi Újság legfrissebb számában olvashatnak interjút. A lap online is elérhető.

Borítókép: gykk.hu

Kiemelt tartalmak