ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Díjak, elismerések a Semmelweis-napon

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 07. 02. Hírek

Elismeréseket, kinevezéseket adtak át a Bugát Pál Kórházban Semmelweis-nap alkalmából. Az év ifjú orvosa dr. Barta Alíz belgyógyász rezidens lett, az év ifjú ápolója pedig a sebészet munkatársa, Horváth Dalma.
Weisz Péter, az intézmény főigazgatója a budapesti központi ünnepségen az egészségügy legrangosabb kitüntetését, Batthyány-Strattman László díjat vehetett át, rajta kívül miniszteri elismerésben részesült még Kovács Edit főnővér, Kovács Viktória szakasszisztens, dr. Piros Annamária főorvos, a Covid Intenzív Munkacsoport tagjai és a Tüdőgondozó munkatársai.

Weisz Péter átveszi a Batthyány-Strattman László díjat dr. Kásler Miklós minisztertől

– Ha valaki szereti a munkáját, szeretnie kell a munkatársait is – mondta ünnepi beszédében a kórház főigazgatója, aki hozzátette: számára a gyöngyösi kórház és az itt dolgozók a legjobbak, a covid-időszak alatt pedig mindannyian még inkább bizonyították, hogy lehet rájuk számítani.

Kovács Viktória szakasszisztens a budapesti központi díjátadó ünnepségen kapta meg az elismerést

Horváth László országgyűlési képviselő köszöntő beszédében rámutatott: szavakkal meg se lehet eléggé köszönni azt az áldozatos munkát, amelyet a kórház dolgozói végeztek éjt nappallá téve.

A gyöngyösi intézmény udvarán megtartott ünnepségen adjunktussá nevezték ki ifj. dr. Kovács István sebész szakorvost, és többen főigazgatói elismerésben részesültek.

Kiemelt tartalmak