Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Diákolimpiai döntő helyszíne lesz Gyöngyös

2022. 04. 20. Hírek Utolsó módosítás: 2022. 04. 25. 11:55

Az ország legjobb általános- és középiskolás sportlövői Gyöngyösön mérik össze tudásukat a Diákolimpia országos döntőjében. A viadalra a napokban ugyancsak Gyöngyösön rendezett Heves megyei döntőről városunk tíz egyéni sportolója és három csapata jutott be.

Számos gyöngyösi sportlövő képviselte iskoláját a Diákolimpia április 9-én, Gyöngyösön rendezett megyei döntőjében. A VAMAV Lövész Sport Klub pályáján 62 egyéni versenyző és 10 csapat versengett a dobogós helyezésekért.
Az országos döntőbe egyéniben az első három helyezett jutott, míg csapatban a győztesek lehetnek jelen az ugyancsak Gyöngyösön sorra kerülő versenyen. A május 20-i eseményre mintegy 350 diákot várnak szervezők – mondta el a Gyöngyösi TV Gyöngyös Ma című műsorában Bárdos Ferenc, a VAMAV Lövész Sport Klub elnöke.

A Diákolimpia országos döntőjét a Dr. Fejes András Sportcsarnokban rendezik, ahol az általános iskolások versenyében négy egyéni versenyző és egy csapat, míg a középiskolások között hat egyéni lövő és két csapat képviseli majd a gyöngyösi színeket.

Kiemelt tartalmak