Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Balesetveszélyes járdák újulnak meg a 4-es körzetben

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 11. 16. Hírek

Több utcában járdaszakaszok újulnak meg a belvárosban, a Huszár és a Vachott Sándor utca közötti közben aszfaltozás és egy, jelenleg szemetes rész lekerítése is a tervek között szerepel abból a plusz ötmillió forintos keretből, amelyet minden körzet fejlesztésre fordíthat. Ördög István, a négyes körzet képviselője elmondta: sajnos a belvárosban is gyakori az illegális hulladéklerakás, a felderítésben és a megelőzésben a városrendészet munkatársaira is számít.

Dr. Ördög István a Gyöngyösi TV-nek elmondta, a rendelkezésre álló plusz forrásból elsősorban balesetveszélyessé vált járdaszakaszok újulnak meg, többek között a Bartók Béla, a Puskin, a Deák Ferenc és a Szent Gellért utcákban.

A körzetben komoly gondot jelent a Huszár és a Vachott Sándor utca közötti sikátor, amelyek egy része ugyan évekkel ezelőtt megújult, a másik részében azonban halomban áll a szemét. Így ide kaput telepítenének, hogy csak azok járhassanak be, akik ott is laknak. Ehhez azonban az út felújítására is szüksége van.  Szintén gondot okoz a szemetelés a Vármegyeház tér melletti parkolónál. A képviselő abban bízik, hogy a „Szomszédom a felügyelő” programban a körzeti rendész sokat tud majd segíteni a felderítésben és a megelőzésben.

Borítókép: Gyöngyösi TV

Kiemelt tartalmak