Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Online konzultáció tűzvédelmi kérdésekről

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 11. 16. Hírek

„Társasházak napja” címmel online konzultációt tartanak a katasztrófavédelmi kirendeltségek 2021. november 24-26. között. A fórum célja, hogy a társasházak lakóközössége széleskörű tájékoztatást kapjon a lakóépületekben követendő tűzmegelőzési szabályokról, a társasházak hatósági ellenőrzéseinek tapasztalatairól.

A háromnapos fórumon a kirendeltségek nagy hangsúlyt fektetnek az Országos Tűzmegelőzési Szabályzat előírásainak megismertetésére is. 

A rendezvénysorozat kiemelten foglalkozik a kémények használatára és a gázkészülékek felülvizsgálatára vonatkozó szabályokkal, a lakásokon belüli villamos berendezések felülvizsgálatának fontosságával, a tárolási szabályokkal, a napelemrendszerek megfelelő kivitelezésével, a kéményseprőipari tevékenységgel kapcsolatos tudnivalókkal és természetesen a helyi tapasztalatokkal, sajátosságokkal.

Gyöngyösön, a Gyöngyösi Katasztrófavédelmi Kirendeltsége  gyongyos.kvk@katved.gov.hu e-mail címen, vagy a (06-36) 510-233-as telefonszámon várja a témával kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket.

Forrás: Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kiemelt tartalmak