ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Álláspályázat: szociális és gyámügyi ügyintéző

2023. 10. 11. Karrier | Pályázatok

Pályázati felhívás

Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője pályázatot hirdet a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatósága munkahelyen

szociális és gyámügyi ügyintéző

álláshely betöltésére, határozatlan időtartamra szóló, köztisztviselői jogviszony keretében. Az álláshely sikeres pályázat esetén 2023. november 8-tól tölthető be, 3-6 hónap próbaidő kikötése mellett.

A munkakör fő tartalma: Az Önkormányzat szociális igazgatási feladatainak ellátása (települési és rendkívüli települési támogatások megállapítása) és a jegyzői gyámhatósági feladatok végzése (rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény iránti kérelmek elbírálása, hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazható távoltartásról szóló törvény szerinti családvédelmi koordinációval kapcsolatos feladatok ellátása, ismeretlen szülőktől származó gyermek és a képzelt szülők adatainak megállapítása, gyermek családi jogállásának rendezése érdekében a gyermek családi és utónevének megállapítása). Jogosulatlanul igénybe vett támogatások visszafizetésének elrendelése. Nyilvántartások vezetése. Kapcsolattartás a szociális és gyermekjóléti feladatellátásban érintett szakemberekkel.

Kereseti lehetőség: A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (Kttv.) szerinti besorolással.

A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség: Felsőoktatásban szerzett közszolgálati, gazdaságtudományi, társadalomtudományi, jogi, bölcsészettudományi, orvos és egészségtudományi, hittudományi, pedagógus szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és szociális szakmacsoportba tartozó szakképesítés, vagy gyámügyi, vagy gyermekvédelmi, vagy szociális területen szerzett gyakorlat.

Egyéb feltétel: büntetlen előélet, magyar állampolgárság, Microsoft Office, internet alapú alkalmazások felhasználó szintű ismerete.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: gyöngyösi vagy Gyöngyös környéki lakóhely, közigazgatásban, illetve a munkakör tartalmának megfelelő területen szerzett szakmai tapasztalat, közigazgatási alapvizsga és/vagy szakvizsga.

Pályázni 2023. október 26. napi határidővel, részletes, fényképpel ellátott, a pályázó szakmai és személyes motivációit, kompetenciáját is tartalmazó részletes szakmai önéletrajz, továbbá a képzettségre és egyéb képesítésekre vonatkozó okiratok másolatának benyújtásával lehet a következő címen:

Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal
dr. Kozma Katalin Jegyző
3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

A pályázathoz mellékelni kell a pályázó hozzájárulását ahhoz, hogy a pályázat kiírója, valamint a döntéshozatalban részt vevő személyek a pályázó személyes adatait megismerhessék, azt a pályázat elbírálásához szükséges mértékben és időtartamig kezeljék.

A kizárólag elektronikus úton történő jelentkezés érvénytelennek minősül. A 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt legkésőbb a foglalkoztatási döntésig kell benyújtani. A pályázatok elbírálásának tervezett határideje: benyújtási határidőt követő egy hét.    

Érdeklődni a 37/510-329 telefonszámon, dr. Horváth Gábor közigazgatási igazgatónál, illetve 37/510-330 telefonszámon dr. Kádas Tibor igazgató-helyettesnél lehet.

Kiemelt tartalmak