ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Álláspályázat: műszaki ügyintéző

2022. 10. 27. Karrier | Pályázatok

Gyöngyös Város Jegyzője pályázatot hirdet a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatósága munkahelyen

műszaki ügyintéző

álláshely betöltésére, határozatlan időre szóló köztisztviselői jogviszony keretében. Az álláshely 2023. januárjától tölthető be, 6 hónapos próbaidő alkalmazása mellett.

A munkakör fő tartalma: önkormányzati beruházások esetében műszaki és energetikai előkészítő és beruházói feladatok. Kommunális kiadások nyomon követése, ellenőrzése, igazolása, térfigyelő rendszer fejlesztése, ivó- és közkutak, szökőkutak üzemeltetése, stb). Közreműködés energetikai feladatok ellátásában. Önkormányzati intézmények és létesítmények üzemeltetésével, karbantartásával, felújításával kapcsolatos műszaki feladatok. Közvilágítással kapcsolatos műszaki feladatok, fejlesztések bonyolítása, karbantartási feladatok szervezése.

Kereseti lehetőség: A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (Kttv.) besorolása szerint.  

A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség:

  • felsőfokú: egyetemi vagy főiskolai szintű műszaki szakképzettség, villamosmérnök, villamos üzemmérnök, vagy épületgépész végzettség, VAGY
  • középfokú: műszaki középiskolai végzettség, vagy középiskolai végzettség és műszaki szakképesítés.

Egyéb feltételek: büntetlen előélet, magyar állampolgárság, Microsoft Office, és internetalapú alkalmazások felhasználói szintű ismerete.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: közigazgatási alap- és/vagy szakvizsga; gyöngyösi lakóhely, azonos vagy hasonló területen szerzett szakirányú gyakorlat, közigazgatási gyakorlat.

Az alkalmazás feltétele 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány beszerzése, amelyet legkésőbb a munkáltatói döntésig kell benyújtani.

Pályázni 2022. november 15. napi határidővel, részletes, fényképpel ellátott, a pályázó személyes és szakmai motivációit is tartalmazó szakmai önéletrajz, a szakmai gyakorlatot igazoló referenciák, okiratok, továbbá a képzettségre és egyéb szakképesítésekre vonatkozó okiratok másolatának benyújtásával lehet a következő címre:

Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal
dr. Kozma Katalin jegyző
3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

A pályázathoz mellékelni kell a pályázó hozzájárulását ahhoz, hogy a pályázat kiírója, valamint a döntéshozatalban részt vevő személyek a pályázó személyes adatait megismerhessék, azt a pályázat elbírálásához szükséges mértékben és időtartamig kezeljék.

A kizárólag elektronikus úton történő jelentkezés érvénytelennek minősül. A pályázatok elbírálásának tervezett határideje: benyújtást követő 10 nap.

Érdeklődni személyesen, vagy (37) 510-307 telefonszámon lehet Juhász Katalin városfejlesztési és városüzemeltetési igazgatónál.

Kiemelt tartalmak