ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Álláspályázat: közigazgatási és intézményirányítási igazgatóhelyettes

2022. 11. 17. Karrier | Pályázatok

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Gyöngyös Város Jegyzője pályázatot hirdet a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatósága munkahelyen

igazgatóhelyettes

álláshely betöltésére, határozatlan időtartamra szóló, köztisztviselői jogviszony keretében. Az álláshely sikeres pályázat esetén az elbírálását követően azonnal betölthető, hat hónap próbaidő kikötése mellett.

A munkakör fő tartalma: a Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatóság igazgatójának általános helyettesítése; az Intézményi Ellátások Csoportja feladatellátásának szervezése, koordinálása; közreműködés az Igazgatóság bizottsági és testületi előterjesztéseinek előkészítésében.  

Kereseti lehetőség: A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény szerinti besorolással.

A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség: felsőoktatásban szerzett igazgatásszervezői, közszolgálati, vagy állam-és jogtudományi karon szerzett jogász szakképzettség. 

Egyéb feltétel: büntetlen előélet, magyar állampolgárság, Microsoft Office és internet alapú alkalmazások felhasználói szintű ismerete.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: gyöngyösi lakóhely, azonos vagy hasonló területen szerzett szakmai gyakorlat, közigazgatási alap- és/vagy szakvizsga.

Pályázni 2022. december 5. napi határidővel, részletes, fényképpel ellátott, a pályázó személyes és szakmai motivációt is tartalmazó szakmai önéletrajz, továbbá a képzettségre és egyéb képesítésekre vonatkozó okiratok másolatának benyújtásával lehet a következő címre:

Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal

dr. Kozma Katalin jegyző

3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

A pályázathoz mellékelni kell a pályázó hozzájárulását ahhoz, hogy a pályázat kiírója, valamint a döntéshozatalban részt vevő személyek a pályázó személyes adatait megismerhessék, azt a pályázat elbírálásához szükséges mértékben és időtartamig kezeljék.

A pályázó alkalmazásának feltétele három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány beszerzése, az erkölcsi bizonyítványt legkésőbb a munkáltatói döntésig lehet benyújtani. A kizárólag elektronikus úton történő jelentkezés érvénytelennek minősül. A pályázatok elbírálásának tervezett határideje: pályázati határidő lejártát követő egy hét.

Érdeklődni a 37/510-329-es telefonszámon dr. Horváth Gábor közigazgatási és intézményirányítási igazgatónál lehet.

Kiemelt tartalmak