ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Álláspályázat: költségvetési ügyintéző

2022. 08. 15. Karrier | Pályázatok

Pályázati felhívás

Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője pályázatot hirdet a Hivatal Pénzügyi és Költségvetési Igazgatósága munkahelyen

költségvetési ügyintézői  

álláshely betöltésére, határozott időtartamra szóló, köztisztviselői jogviszony keretében. Az álláshely sikeres pályázat esetén várhatóan októbertől tölthető be, legalább 3 hónap próbaidő kikötése mellett.

A munkakör fő tartalma: az önkormányzat működése során felmerülő gazdasági események az államháztartás rendje szerinti kontírozása, könyvelése (elsősorban közüzemi számlák és az önkormányzat kimenő számlái); főkönyvi számlák adatainak az analitikus nyilvántartásokkal történő rendszeres egyeztetése, az előirányzat, a helyesbítő tételek és a vegyes könyvelési feladatok ellátása; az igazgatóság hatáskörébe tartozó támogatási szerződések elkészítése; érvényesítési feladatok ellátása a bevételi és kiadási utalványokon; részvétel az Önkormányzat időközi költségvetési jelentésének, mérlegjelentésének és beszámolójának elkészítésében.

Kereseti lehetőség: A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (Kttv) szerinti besorolással.

A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség: felsőoktatásban szerzett gazdaságtudományi, pénzügyi szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és gazdaságtudományi, statisztikai, illetve mérlegképes könyvelő szakképesítés; gazdasági középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és gazdaságtudományi, statisztikai, banki ügyintézői szakképesítés.

Egyéb feltétel: büntetlen előélet, magyar állampolgárság, Microsoft Office, internet alapú alkalmazások felhasználó szintű ismerete.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: gyöngyösi lakóhely, azonos vagy hasonló (elsődlegesen államháztartási, önkormányzati pénzügyi igazgatási) területen szerzett szakmai gyakorlat, mérlegképes könyvelői képesítés és gyakorlat, közigazgatási alap és/vagy szakvizsga, ASP rendszer felhasználói szintű ismerete és felhasználói gyakorlat, gyors munkába állás.

Pályázni 2022. augusztus 30. napi határidővel, részletes, fényképpel ellátott, a pályázó szakmai és személyes motivációit, kompetenciáját is tartalmazó részletes szakmai önéletrajz, továbbá a képzettségre és egyéb képesítésekre vonatkozó okiratok másolatának benyújtásával lehet a következő címen:

Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal

Dr. Kozma Katalin Jegyző

3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

A pályázathoz mellékelni kell a pályázó hozzájárulását ahhoz, hogy a pályázat kiírója, valamint a döntéshozatalban részt vevő személyek a pályázó személyes adatait megismerhessék, azt a pályázat elbírálásához szükséges mértékben és időtartamig kezeljék.

A kizárólag elektronikus úton történő jelentkezés érvénytelennek minősül. A 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt legkésőbb a foglalkoztatási döntésig kell benyújtani. A pályázatok elbírálásának tervezett határideje: benyújtási határidőt követő két hét.    

Érdeklődni a 37/510-324 telefonszámon, Kovács Róbert pénzügyi igazgatónál, illetve 37/510-312 telefonszámon Jeszenszkiné Szikra Brigitta igazgató-helyettesnél lehet.

Kiemelt tartalmak