Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

A Gyöngyösi Állatkertnek gyűjtenek a jótékonysági túrán

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 08. 13. Hírek

„Másnap a világ jótékony nevünket kiáltja, állatmentőket szül majd a bátrak éjszakája”. Így szól a szlogenje annak a szombat éjszakai sportrendezvénynek, melyet első alkalommal rendeznek meg az ország legmagasabb pontján, Kékestetőn.

A nyílt rendezvényen bárki indulat, és választhat, hogy miként szeretné teljesíteni a távokat. A rendezvény főszervezője a Gyöngyösi TV-nek elmondta, túrázva, futva, kerékpározva, családdal, barátokkal, kutyával – mindenki megtalálja a számára megfelelő mozgást, távot és társaságot. Banka Zsolt a családosoknak a könnyű túratávot javasolja, amely 2 km-es, ezen kívül van egy közepes nehézségű 4 km-es, valamint egy nehéz 9 km-es táv. A sporteseményen a résztvevőknek meghatározott útvonalon és szintidőn belül kell végig haladniuk. A túra szombaton 21:30-kor rajtol, a helyszínen és online is lehet nevezni, a résztvevők száma maximum 500 fő.

A rendezvény jótékony célt szolgál, a szervezők a Gyöngyösi Állatkert javára gyűjtenek. A szervezők bíznak benne, hogy az esemény sikeres lesz, így a jövőben akár hagyományteremtő céllal is meg tudják rendezni.

lead fotó: Gyöngyösi TV

Kiemelt tartalmak