Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Zöldhulladék-szállítás – plusz zsákokat kapnak a lakosok

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 02. 24. Környezet Utolsó módosítás: 2021. 02. 27. 13:18

A napokban minden érintett háztartás megkapta vagy megkapja azokat a zöld zsákokat, amelyeket a szolgáltató biztosít az idei évben a kukák mellett.

A Gyöngyösi Hulladékkezelő Nonprofit Kft. még január végén tette közzé idei hulladékszállítási naptárát, mely szerint a zöldhulladék elszállítását 2021. március 22-től kezdi meg, és kéthetente végzi majd. Újdonság, hogy a háztartások három lebomló zsákot kapnak, amit minden elszállítás után pótolnak. A szolgáltató kiemelte: egy elszállítás során három zöldhulladék-gyűjtőt lehet kitenni, vagy ha valaki pótzsákot vásárol, azt korlátlan mennyiségben helyezheti ki. A fehér színű pótzsákokat 300 forintért lehet majd megvásárolni az NHSZ ügyfélszolgálatán, és ezt korlátlan mennyiségben el is szállítják. Emellett továbbra is arra kérik a lakosságot, hogy ami nem fér bele a zsákokba, azt összekötegelve helyezzék ki, ez esetben viszont fél köbméter az a mennyiség, amit maximálisan el fognak szállítani egy-egy gyűjtés alkalmával.

Fontos, hogy a március végén induló zöldhulladék-gyűjtésig is van lehetőség arra, hogy a kerti munkák során összegyűjtött zöldet a kommunális hulladéktárolóba helyezzék, amit elszállít a szolgáltató.

A Gyöngyösi Hulladékkezelő Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata kérdés esetén továbbra is telefonon vagy elektronikusan érhető el, a hulladékudvart pedig telefonos egyeztetés után vehetik igénybe az ügyfelek.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-37/311-894

Email: info.matra@nhsz.hu

Kiemelt tartalmak