Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Vigyázz, KRESZ, Rajt!

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 05. 29. Hírek

Közlekedik a család – a vetélkedő megyei döntőjét rendezi meg június 12-én (szombaton) 10 óra és 15 óra között Gyöngyösön, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága és a Sándor Autóház, a Pesti út 78. szám alatt.

A játékos megmérettetésen a versenyző családok autós és kerékpáros KRESZ elméleti, kerékpáros ügyességi, autós ügyességi és szabályossági, elsősegély-nyújtási feladatokban mérhetik össze tudásukat.
Feltételek:

• Családonként 2 felnőttből (szülőből vagy nagyszülőből) és minimum 1 fő 6-17 év közötti gyermekből álljon, a szülők közül legalább 1 fő érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel rendelkezzen, valamint a versenyzők (felnőtt, gyermek egyaránt) tudjanak kerékpározni.
• Nevezésüket (a családtagok megnevezésével, születési adataival és lakcímükkel, illetve a „B” kategóriás vezetői engedéllyel rendelkező felnőtt esetében az engedély számával és érvényességével) az erdelyir@heves.police.hu címre küldhetik meg legkésőbb a 2021. június 7-ig.

A megyei döntőn az I-V. helyezett családokat a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottsága, valamint a Sándor Autóház értékes díjazásban részesíti.

A megyei döntőn győztes csapat elnyeri a jogot arra, hogy képviselje Heves megyét a 2021 augusztusában megrendezésre kerülő országos döntőn, ahol további értékes nyeremények várnak a felkészült versenyzőkre.

Az országos vetélkedő fődíja egy személygépkocsi lesz!

A versennyel kapcsolatos további információ a +36-36/522-125 telefonszámon, az erdelyir@heves.police.hu címen, továbbá a www.kozlekedikacsalad.hu oldalon szerezhető be.

forrás: police.hu

Kiemelt tartalmak