Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Vegyen részt az ország legnagyobb vízipisztolycsatájában!

2023. 08. 16. Hírek

Csatlakozzon a Magyar Fürdőszövetség által életre hívott országos vízipisztolycsatához, és legyen részese egy új rekord felállításának a gyöngyösi strandon!

A gyöngyösi strand is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség által szervezett vízipisztolyos rekordkísérlethez. Az ország legnagyobb vízipisztolycsatájával két rekordot kívánnak megdönteni: az egy időben a legtöbb fürdőben zajló csata csúcsát, illetve az egyszerre vízipisztolycsatát vívók összelétszámának rekordját.

Az esemény hazánk mintegy negyven fürdőjében – köztük a gyöngyösi Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrandon – zajlik augusztus 19-én, 14 órától.

A Magyar Rekordok 22 éves történetében jelenleg a rekordot 800 résztvevővel a szigetvári fürdő tartja. A mostani kezdeményezés egyedülálló abban, hogy a telekommunikáció segítségével „egy helyszínként” egész Magyarországot jelenti majd, a résztvevők és a helyszínek száma egyaránt a rekordkísérlet tárgya.

Fontos, hogy a résztvevők időben érkezzenek, mert a rekordkísérlet pontosan 14 órakor kezdődik, és 14:15-ig tart az online kapcsolat.

Aki a rekordkísérlethez csatlakozik, hozzájárul, hogy róla kép- és hangfelvétel készüljön, és az bármikor felhasználható legyen.

Borítókép: freepik.com

Kiemelt tartalmak