ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Újraindulnak a szakrendelések, de a látogatási tilalom érvényben marad

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 05. 19. Covid-19 | Hírek

A járványhelyzet kedvező alakulása miatt a gyöngyösi Bugát Pál Kórház teljesen, vagy részlegesen visszarendezi a járó- és fekvőbeteg-ellátását. A kórház tájékoztatása szerint a belgyógyászati osztály visszaköltözik eredeti helyére, a hotel diagnosztikai épület I. emeletére, a Covid-betegek ellátása a hotel épület II. emeletén történik, a krónikus belgyógyászati osztály pedig a III. emeleten működik. Ezen felül hétfőtől folyamatosan indulnak az elektív (tervezett) műtétek.

  • A betegek konzultáljanak a kezelőorvosukkal a műtét időpontjáról és a műtétet megelőző teendőkről. Kis műtétre váróknak az SBO fehér pontján, a műtét napján reggel 6 órától, érkezési sorrendben van módjuk Covid-tesztelésre. (Beutaló bemutatása szükséges.)
  • Nagy műtétes betegeknek PCR-teszt levétele minden nap 8-11 óráig az SBO fehér pontján. (Beutaló bemutatása szükséges)
  • Osztályos felvétel esetén a védettségi igazolvány elégséges, felvételkor a kórház mindenkinél gyorstesztet végez.
    A járóbeteg-ellátás tekintetében valamennyi szakrendelés a korábbi módon, előzetes időpontfoglalással vehető igénybe. Időpontot lehet foglalni elektronikusan a www. bugatpal.hu oldalon, valamint telefonon. Személyes időpontkérésre nincs lehetőség.
  • A szűrővizsgálatok fontossága miatt visszavonásig az onkológiai szakrendelésre nem kell időpontot kérni.
  • A továbbiakban, normál menetben a Covid-védőoltások beadási helye a hotel épület I. emeletén történik. Tömeges oltás esetén a szakrendelő és a tüdőgondozó helyiségeit jelölik ki.
  • A látogatási tilalom továbbra is érvényben marad, akárcsak a csomagok átvételének rendje, valamint fenntartják azokat a védelmi intézkedéseket, melyek a járvány megelőzéséhez szükségesek.
Kiemelt tartalmak